Θα βγάλουν την PFIZER στην σέντρα;;; Η δίκη που ενδέχεται να ξεσηκώσει «ΤΣΟΥΝΑΜΙ», vid

Τι μεταδίδουν εναλλακτικά μέσα στις ΗΠΑ...

Μία πληροφοριοδότης με το όνομα Μπρουκ Τζάκσον ισχυρίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν προσλήφθηκε για να επιβλέπει τις δοκιμές ενός εμβολίου COVID-19 που παρήχθη από την Pfizer, έγινε μάρτυρας εγκληματικής απάτης, που επέτρεψε την έγκριση του εμβολίου από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων).

Μάλιστα, όπως είχατε διαβάσει στο ΕΛ, είχε δείξει σχετικές φωτογραφίες σοκ για την συνεργάτιδα εταιρεία της Pfizer «Ventavia»!

Η υπόθεση της Brook Jackson κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει, αναφέρουν μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ και συνεχίζουν:

«Οι δικηγόροι της τώρα είναι οι Warner Mendenhall και Robert Barnes, αλλά η υπόθεση της είναι τόσο σημαντική επειδή είναι η μοναδική υπόθεση, πέραν από το σώμα ενόρκων του Ron DeSantis που έχει συγκληθεί, η οποία θα μπορούσε να ακυρώσει την νομική ασυλία της Pfizer!!!!

Αν διαπιστώσουν πως ισχύει ότι η σύμβαση που υπέγραψε η Pfizer με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών βασίστηκε σε απάτη, τότε ο Νόμος περί Ψευδών Ισχυρισμών μπορεί να την ακυρώσει και να απελευθερώσει την δυνατότητα οι άνθρωποι, εντός και εκτός ΗΠΑ, να μηνύσουν την Pfizer για βλάβη και για αδικήματα βάσει του γεγονότος ότι είχαν πλαστά στοιχεία κι ότι είπαν ψέματα στον αμερικανικό λαό!!!!».

Δείτε τι ισχυρίζονται εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ:

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί