Ο πρώην παρουσιαστής του CNN, Chris Cuomo, είπε πως έπαθε παρενέργειες από το εμβόλιο COVID-19 και είπε ότι έπαιρνε ιβερμεκτίνη για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματά του, την ώρα που δημοσίευμα των έγκριτων New York Times ανάβει «φωτιές», γράφοντας ξεκάθαρα στον τίτλο:
Χιλιάδες πιστεύουν ότι τα εμβόλια Covid τους βλάπτουν. Ακούει κανείς; Όλα τα εμβόλια έχουν τουλάχιστον περιστασιακές παρενέργειες. Αλλά οι άνθρωποι που λένε ότι τραυματίστηκαν από τα εμβόλια Covid πιστεύουν ότι οι περιπτώσεις τους έχουν αγνοηθεί.
Παραδοχές υπάρχουν και στην Ελλάδα, καθώς οι «ειδικοί», οι οποίοι προέτρεπαν πολίτες να κάνουν το εμβόλιο, τώρα παραδέχονται πως υπήρξαν θάνατοι από αυτό!
Οι αποκαλύψεις έρχονται, ενώ μια νέα έκθεση από μια κλινική δοκιμή φέρεται να έδειξε ότι η ιβερμεκτίνη μείωσε τις εισαγωγές στη ΜΕΘ κατά 83% και μείωσε τις παραμονές στο νοσοκομείο για ασθενείς με COVID-19.
Ο Κουόμο, πλέον τακτικός οικοδεσπότης στο NewsNation, ανέφερε για πρώτη φορά τον τραυματισμό από το εμβόλιο στις 3 Μαΐου κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον 54χρονο νοσηλευτή Shaun Barcavage, ο οποίος παρουσίασε σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις, όπως αναφέρει, καθώς το νοσοκομείο του τον πίεσε να κάνει το εμβόλιο για τον COVID-19.
Όπως αναφέρουν οι New York Times από την δική τους οπτική γωνία:
«Τα εμβόλια κατά του Covid, ένας θρίαμβος της επιστήμης και της δημόσιας υγείας, εκτιμάται ότι απέτρεψαν εκατομμύρια νοσηλείες και θανάτους . Ωστόσο, ακόμη και τα καλύτερα εμβόλια προκαλούν σπάνιες αλλά σοβαρές παρενέργειες. Και τα εμβόλια Covid έχουν χορηγηθεί σε περισσότερους από 270 εκατομμύρια ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε σχεδόν 677 εκατομμύρια δόσεις».
Μήπως άραγε οι παρεμβάσεις και τα δημοσιεύματα των παραδοχών για τα εμβόλια οφείλονται στο γεγονός πως αναμένεται να προσφερθεί κάτι άλλο στους ανθρώπους, το οποίο δεν θα ενέχει τους κινδύνους των εμβολίων, όπως θα λένε; Κάτι που θα εμφυτεύεται μέσα στον άνθρωπο; Κάτι σαν υπερεμβόλιο για όλες τις ασθένειες;
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Φεγγάρι του Κάστορα”: Πότε θα δούμε τη μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους – Από πού πήρε το όνομά της
- Θέλουν την Ουκρανία σε «μαντρί»! Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το μέλλον της χώρας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση θα καταβάλει στους φτωχούς Αμερικανούς τη μισή επισιτιστική βοήθεια για τον Νοέμβριο
- Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία σε ακόμα μία δημοσκόπηση
- Γάζα: Δηλώσεις Φιντάν μετά τη διάσκεψη ισλαμικών χωρών
- Βίντεο – σοκ από Ρώμη: Απανωτές καταρρεύσεις στον “Πύργο των Κόμηδων” κοντά στο Κολοσσαίο
- Ν. Ανδρουλάκης: Όχι πολυφωνία από τα κορυφαία στελέχη, να έχουμε ενσυναίσθηση και συναντίληψη μέχρι τις εκλογές
- Σέρρες: Ζωονόσοι αφανίζουν το 1/5 των ζώων – 20.000 οδηγήθηκαν στη σφαγή λόγω ευλογιάς το τελευταίο τρίμηνο
- Α. Διαμαντοπούλου: Το επερχόμενο συνέδριο είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναταχθεί το κόμμα
- Το «σκοτεινό» σενάριο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ









