ΞΕΡΟΥΝ τι τους περιμένει! Άρχισαν να…διαφημίζουν ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ στη Φινλανδία: «Χωράει όλο το Ελσίνκι», vid

Αν μπουν τελικά στο ΝΑΤΟ ίσως να μην προλάβουν να το χρησιμοποιήσουν!

Μετά από ολόκληρες δεκαετίες, η Φινλδανία αναμένεται να εγκαταλείψει το status της “στρατηγικής ουδετερότητας” και να ανοίξει διάπλατα τις πόρτες στο ΝΑΤΟ και φυσικά τα όπλα του.

Ως γειτονικό κράτος της Ρωσίας αυτό την καθιστά νο.1 στόχο.

Μόνο που σε περίπτωση πολέμου οι Ρώσοι δεν θα αναλωθούν σε “χειρουργικού τύπου” χτυπήματα στα πλαίσια της “ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης” που διεξάγουν στην Ουκρανία!

Τα χτυπήματα θα είναι συντριπτικά, πιθανότατα με πυρηνικά, τα οποία θα ισοπεδώσουν μεγάλο μέρος της σκανδιναβικής χώρας.

Εν αντιθέσει με την λανθασμένη εντύπωση των πολλών, σε αυτές τις περιπτώσεις πρώτος στόχος είναι τα μεγάλα διοικητικά κέντρα λήψης αποφάσεων, δηλαδή οι πρωτεύουσες.

Η αυτοκτονική κυβέρνηση της Φινλανδίας φαίνεται πως εδώ και κάποιο διάστημα προετοιμάζει ψυχολογικά τους πολίτες της για το ενδεχόμενο η χώρα τους να πληγεί από πυρηνικούς πυραύλους.

Έτσι έχει αρχίσει και διαφημίζεται ένα πυρηνικό καταφύγιο που υπάρχει εδώ και χρόνια.

«Πόλη κάτω από την πόλη», αναφέρει πολύ εύστοχα η δημοσιογράφος στο παρακάτω ρεπορτάζ.

Και πράγματι το μεγάλο καταφύγιο κάτω από το Ελσίνκι είναι ικανό να φιλοξενήσει για αρκετό διάστημα πληθυσμό που ξεπερνά ακόμα και εκείνον της φινλανδικής πρωτεύουσας, παρέχοντας μάλιστα και μερικές…σύγχρονες ανέσεις.

Το θέμα είναι αν με τη Ρωσία λίγα μόνο εκατοντάδες χιλιόμετρα ανατολικά τους θα προλάβουν να το χρησιμοποιήσουν:

(φωτο:video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί