Βιολογικός πόλεμος απειλεί την ανθρωπότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απειλή μεγαλύτερη από ποτέ...

Όπλα βιολογικού πολέμου έχουν χρησιμοποιηθεί πάρα πολλές φορές κατά το παρελθόν από διάφορους αντιμαχόμενους ώστε να καμφθεί η αντίσταση του αντιπάλου ευκολότερα αν και υπήρξαν και αρκετές περιπτώσεις που χτυπήθηκε τελικά και ο χρήστης από το ίδιο του το όπλο.

Η σημερινή πανδημία του κορονοϊού έχει καταφέρει να παράγει νεκρούς πολέμου. Η Ιταλία έχει ξεπεράσει τους 10.000 νεκρούς ( οι επίσημοι νεκροί στον εξάμηνο ελληνοϊταλικό  πόλεμο ήταν 13.500) η Ισπανία ακολουθεί τα χνάρια της Ιταλίας και οι Η.Π.Α. έχουν πολύ δρόμο ακόμα. Η Κίνα είναι η χώρα των κομμουνιστικών επικοινωνιακών πρακτικών,, εκεί όλα κυλούν ομαλά. Άγνωστο πρακτικά πόσοι Κινέζοι πέθαναν από τον ιό.

Η χρησιμοποίηση του ιού από τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, ανεξάρτητα αν η πανδημία προέκυψε ή αν διαδόθηκε επίτηδες. Οι Ιταλοί σε ντοκιμαντέρ τους το 2015(!) είχαν μιλήσει για το ενδεχόμενο του κορωνοϊού και μάλιστα αρκετά κοντά σε αυτό που κάνει τους ανθρώπους σήμερα να νοσούν. Δε γίνεται κάποιος να πιστεύει ότι δεν υπάρχουν εργαστήρια που πειραματίζονται με ιούς για τη χρησιμοποίησή τους σε κατάλληλη ώρα ή όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο. Οι Ιταλοί αναφέρονται εκτενώς στο ζήτημα των Κινέζων και τω πειραμάτων τους στο παρακάτω βίντεο:

Εκπληκτικό θα έλεγε κανείς αν αναλογιστεί αυτά που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στον πλανήτη εξ αιτίας ενός ιού που ξεκίνησε από την Κίνα χωρίς ο λόγος να είναι πιστευτός από πολλούς. Σε κάθε περίπτωση, ο ιός επέφερε καταστάσεις πανικού στις κοινωνίες της οικουμένης και προκάλεσε και ψυχολογικές αντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα ανθρώπων λόγο των περιορισμών.

Μαζί με όλα αυτά, παγκόσμια οικονομική ύφεση λόγο των μέτρων περιορισμού των πολιτών εντός των σπιτιών τους και της οικονομίας, η καταστροφή αυτή λέγεται ότι θα είναι χειρότερη από εκείνη του 2008 και θα προσεγγίσει το 1929.

Πολλαπλά οφέλη, για συγκεκριμένους παίκτες και το παιχνίδι συνεχίζεται απρόσκοπτα.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •