Στέλνουν 23 πολεμικά σκάφη της Metal Shark στο ΠΝ της Ουκρανίας οι Αμερικανοί- “Από το 2019 ετοιμαζόμασταν”! (vid)

Οι ΗΠΑ θα προμηθεύσουν την Ουκρανία με 23 πολεμικά σκάφη της εταιρείας Metal Shark εν μέσω της συνεχιζόμενης ρωσικής ειπιχείρησης.

Η παράδοση θα βοηθήσει το Κίεβο να προστατεύσει τις ακτές, τις πλωτές οδούς και τα λιμάνια του από το ρωσικό ναυτικό, θεωρούν οι Αμερικανοί.

Σύμφωνα με την εταιρεία Metal Shark, την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε η πρώτη παρτίδα έξι θαλάσσιων πολεμικών σκαφών, που θα σταλούν στο πλαίσιο ενός πακέτου βοήθειας ασφαλείας ύψους 450 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρεία θα παράγει 17 επιπλέον πλοία για την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων 10 περιπολικών πλοίων Defiant pilothouse, τεσσάρων περιπολικών πλοίων Defiant και τριών στρατιωτικών πλοίων αναχαίτισης Fearless.

Τα 23 «αποδεδειγμένα στη μάχη» στρατιωτικά σκάφη, φέρεται να έχουν βελτιστοποιηθεί για να υποστηρίζουν αποστολές του ουκρανικού Πολεμικού Ναυτικού, δεδομένου ότι το Κίεβο κάνει έκκληση συνεχώς, για τροφοδοσία με κάθε είδους οπλισμό, γεγονός που έκανε την εταιρία να επισπεύσει την παραγωγή των σκαφών.

«Η Metal Shark συνεργάζεται στενά με την Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο από το 2019 για να αναπτύξει τη στρατηγική που εφαρμόζεται τώρα για να υποστηρίξει τις θαλάσσιες δυνατότητες της Ουκρανίας, επομένως είναι ικανοποιητικό να βλέπουμε ότι τα πλοία θα φτάσουν την στιγμή που χρειάζονται περισσότερο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Metal Shark, Henry Irizarry.

με πληροφορίες Defense Post/ οnalert/ scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί