Ρώσοι εναντίον ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ δυνάμεων! Συγκλονιστικά πλάνα από την τελευταία ΜΑΧΗ της Μαριούπολης – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αστάθμητος παράγοντας που ήταν οι άμαχοι δεν υφίσταται πλέον - Τώρα μιλούν μόνο τα όπλα!

Η επιχείρηση απελευθέρωσης της Μαριούπολης από τα ρωσικά και ρωσόφωνα στρατεύματα του Ντονμπάς έχει περάσει στην τελική της φάση.

Όπως έχουμε μεταδώσει από την πρώτη στιγμή στο EL.GR, οι τελευταίοι ουκρανικοί νεοναζιστικοί θύλακες έχουν καταφύγει στην μεγάλη βιομηχανική ζώνη πλησίον του λιμανιού της Μαριούπολης.

Στην περιοχή δεν υπάρχουν κατοικίες, κάτι που “λύνει” τα χέρια των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων και τους επιτρέπει να εντείνουν τα χτυπήματά τους.

Οι εικόνες μέσα από την τελευταία εναπομείνουσα σφοδρή μάχη της Μαριούπολης είναι συγκλονιστικές.

Το μοναδικό μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο που εξακολουθεί να μεταδίδει από το σημείο, το Russia Today, μεταδίδει πρωτοφανείς εικόνες από τις συνεχείς ανταλλαγές πυρών ανάμεσα σε νεοναζί και Ρώσους.

Εκρήξεις από οβίδες, ήχοι από συστήματα βαρέος πυροβολικού και πυροβολισμοί ακούγονται συνεχώς στην περιοχή του εργοστασίου σιδήρου Azovstal.

Η τελευταία μεγάλη μάχη της Μαριούπολης όμως δεν αφορά μόνο Ρώσους και Ουκρανούς. Είναι πολυεθνική!

Όπως επιβεβαίωσε νωρίτερα και το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας:

«Τα αποτελέσματα των ραδιοφωνικών υποκλοπών δείχνουν ότι, εκτός από τους Ναζί από το τάγμα Αζόφ και τα υπολείμματα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων , υπάρχει σημαντικός αριθμός ξένων μισθοφόρων στις κατεχόμενες περιοχές της πόλης. Οι ραδιοφωνικές συνομιλίες, εκτός από τα ουκρανικά και τα ρωσικά, διεξάγονται σε άλλες έξι, κυρίως ευρωπαϊκές, ξένες γλώσσες».

Οι Ρώσοι δεν αποκλείουν εκτός από εθελοντές να υπάρχει και ενεργή νατοϊκή βοήθεια στους εγκλωβισμένους νεοναζί, κυρίως στο κομμάτι της πληροφόρησης.

Ρώσοι στρατιώτες ομολογούν στην κάμερα ότι εντός του εργοστασίου πολεμούν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Βρετανοί, Γάλλοι, Γερμανοί, ακόμα και…Σουηδοί:

(φωτο:screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί