Ρωσική κρατική τηλεόραση: «Ένας SARMAT και ΤΕΛΟΣ τα βρετανικά νησιά! Σε 200 δεύτερα θα γίνουν ΣΤΑΧΤΗ Παρίσι και Λονδίνο», vid

Ζητούν από τον Πούτιν να αφανίσει τις "εχθρικές χώρες".

Φαίνεται πως όλο και περισσότεροι εμπεδώνουν πως η Ρωσία αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία πολεμάει όλο το ΝΑΤΟ.

Από δημοσιογράφους και αναλυτές μέχρι στρατιωτικούς και πολιτικούς, πληθαίνουν εκείνοι που καλούν τον Πούτιν να πει “ΩΣ ΕΔΩ” και να κάνει πράξη τις μέχρι σήμερα απανωτές προειδοποιήσεις τους.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης “Channel One”, όπου παρουσιάστηκε δημόσια ένα πρόχειρο πλάνο για το πως θα χτυπηθούν με πυρηνικές κεφαλές “τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κέντρα λήψης αποφάσεων”.

Πιο συγκεκριμένα, καλεσμένοι και παρουσιαστές της εκπομπής “60 Minutes” στάθηκαν στο σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ρωσία ΞΑΦΝΙΚΑ μπορεί από το Καλίνινγκραντ να κάνει ΣΤΑΧΤΗ μέσα σε 202 δευτερόλεπτα (το πολύ) τις τρεις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της Ευρώπης!

Βερολίνο, Παρίσι, Λονδίνο! Με αυτή την χρονική σειρά οι πόλεις αυτές θα χρειαστούν κάτι παραπάνω από ένα 3λεπτο έως ότου γίνουν μία…μακρινή ανάμνηση!

Ιδού το επίμαχο σχεδιάγραμμα:

Μάλιστα ο πρόεδρος του ρωσικού εθνικιστικού κόμματος Rodina, Αλεξέι Ζουραβλίοφ, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή αποκρίθηκε τα εξής:

«Ένας πύραυλος Sarmat και τα βρετανικά νησιά δεν θα υπάρχουν πια! Και το λέω σοβαρά! Οι πύραυλοι αυτοί ΔΕΝ μπορούν να αναχαιτιστούν. Οι δυνατότητές τους (σ.σ. των δυτικών κρατών) είναι περιορισμένες», τόνισε ο ίδιος όντας εξαγριωμένος.

Εκείνη τη στιγμή οι τηλεοπτικοί οικοδεσπότες υποστήριξαν πως “κανείς στον πλανήτη δεν θα επιβιώσει από έναν τέτοιο πόλεμο”:


(φωτο:channel one)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί