Ταυτόχρονα σε Μεσόγειο-Καραϊβική: Ο Πούτιν έστειλε τον στόλο του κοντά στις ΗΠΑ και Ε.Ε.!! vid

Και το μήνυμά του στη Δύση.

Στις «γειτονιές» των ΗΠΑ αλλά και χωρών της Ε.Ε. έστειλε ένα πολύ μικρό μέρος από τον στόλο του ο Πούτιν!

Η συγκυρία βεβαίως και δεν είναι τυχαία, ερχόμενη λίγες μέρες μετά το «πράσινο φως» από τα δυτικά κράτη σε πλήγματα εντός ρωσικού εδάφους με νατοϊκά όπλα.

Ο Πούτιν θυμίζουμε πως είχε στείλει το δικό του μήνυμα:

«Θα σας πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα»!

Ο ρωσικός στόλος νότια της Ελλάδας, στη Μεσόγειο

Το ρωσικό και το αιγυπτιακό ναυτικό πραγματοποιούν κοινές ασκήσεις στη Μεσόγειο, με επίκεντρο τους ελιγμούς και τις επικοινωνίες, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Τα ρωσικά πλοία Varyag και Marshal Shaposhnikov έφτασαν στην Αλεξάνδρεια για την «Ημέρα της Ρωσίας» και τώρα αναχώρησαν για τις ασκήσεις μέσα στη Μεσόγειο.

Δείτε τα πλάνα του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας:

Ρωσικά πολεμικά πλοία και πυρηνικό υποβρύχιο στην Κούβα

Ταυτόχρονα η Μόσχα έστειλε το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο «Kazan», τη φρεγάτα «Gorshkov» αλλά και άλλα δύο ρωσικά πλοία, το πετρελαιοφόρο «Pashin» και το ρυμουλκό διάσωσης «Nikolay Chiker» 160χλμ. από το Κι Γουέστ της Φλόριντας, όπου βρίσκεται ο Ναυτικός Αεροπορικός Σταθμός των ΗΠΑ!!!

Στο πλαίσιο αυτό αμερικανικό υποβρύχιο ταχείας επίθεσης κατέπλευσε στην Κούβα μια ημέρα αφότου ρωσικός στόλος, συμπεριλαμβανομένου ενός από τα πιο προηγμένα πυρηνικά υποβρύχια της χώρας, ελλιμενίστηκε στην Αβάνα, σύμφωνα με το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις ΗΠΑ είναι η παρουσία του Καζάν, ενός πυρηνικού υποβρυχίου εξοπλισμένου με πυραύλους κρουζ Kalibr (βεληνεκές έως 1.500 χιλιόμετρα) και Onyx (300 χιλιόμετρα) καθώς και με τορπίλες!

απεμπε-EPA-EFE photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί