Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε τη «Σωτηρία της ψυχής» για τον Μαζωνάκη που τον “είχε αγγίξει”, vid

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και του Νίκου Πορτοκάλογλου στην Πάφο, όταν η τραγουδίστρια τιμώντας τη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη αποκάλυψε πως το τραγούδι « Η Σωτηρία της ψυχής» είχε αγγίξει ιδιαίτερα τον Γιώργο Μαζωνάκη που πέθανε σε ηλικία 54 ετών.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είπε χαρακτηριστικά: «Ένα τραγούδι μου που τον άγγιξε και μου το τραγούδησε πολλές φορές». Το στιγμιότυπο από την συναυλία δημοσιεύτηκε στα social media, με την αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη να συγκινεί τους θαυμαστές του.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανιζόταν μέσα στο αυτοκίνητό του να τραγουδά το ίδιο τραγούδι.

BINTEO ΕΔΩ

Βίντεο του Μαζωνάκη να τραγουδάει στο αυτοκίνητο την “Σωτηρία της ψυχής” της Πρωτοψάλτη. (ΕΔΩ)

photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί