Βίντεο σοκ από την Γαλλία: Αμερικανός ποδηλάτης γλιτώνει την πτώση σε γκρεμό στο παραπέντε!

Στον ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας, ένας Αμερικανός ποδηλάτης σώθηκε ακριβώς τη στιγμή που επρόκειτο να πέσει από έναν γκρεμό με το βίντεο να προκαλεί τρόμο

Ο Αμερικανός ποδηλάτης Σεπ Κους γλίτωσε παρά τρίχα από μια τραγική πτώση σε γκρεμό!

Ο Κους δεν υπολόγισε σωστά μια δεξιά στροφή, το ποδήλατό του ξέφυγε από τρεις λωρίδες κυκλοφορίας και έπεσε στο προστατευτικό δίχτυ που χώριζε τον δρόμο από τον γκρεμό.


Ο αναλυτής του TNT Sports, Ματ Στίβενς, δήλωσε ότι το εμπόδιο «ίσως του έσωσε τη ζωή».

«Ήμουν τόσο στο όριο που έκανα λίγο λάθος εκτίμηση της στροφής», είπε ο Kuss στην ομάδα Τύπου του Γύρου. «Πρώτα στη σήραγγα και μετά προσπαθούσα ακόμα να αναπληρώσω τον πολύ χρόνο. Ήταν λίγο τρομακτικό. Λυπάμαι τη γυναίκα μου και την οικογένειά μου που με παρακολουθούσαν από το σπίτι! Αυτοί είναι οι αγώνες».

«Δεν φοβήθηκα πολύ», είπε στο France Télévisions. «Νόμιζα ότι είχα διαβάσει σωστά τη γραμμή. Ευτυχώς, υπήρχαν δίχτυα.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί