«Ο Μεσσίας περιμένει στην γωνία»! Ποιοι βλέπουν την τέλεια συγκυρία – ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ»

Αυτά που θα δείτε και θα ακούσετε ειπώθηκαν στην τηλεόραση όχι σε κάποιο φόρουμ…

Πλέον είναι ευρέως γνωστό ότι διακαής πόθος των διεθνιστών είναι, μέσα σε όλον αυτόν τον τρόμο, τον φόβο και την φτώχεια που αυξάνεται να παρουσιάσουν μία παγκόσμια εξουσία, η οποία θα δώσει «λύσεις» στα προβλήματα που, κατά τα φαινόμενα, εντέχνως δημιουργήθηκαν (βλ. παραδοχή για κατασκευή του κορωνοϊού σε εργαστήριο ή την απάτη με το περιβάλλον).

Υπάρχουν ολόκληροι λαοί που βλέπουν μάλιστα την έλευση ενός Μεσσία, ο οποίος αναφέρεται σε θρησκευτικές γραφές (οι χριστιανοί τον αποκαλούν Αντίχριστο).

Ένας από αυτούς είναι το Ισραήλ! Ο διευθύνων σύμβουλος εταιρείας διαφημίσεων, Berel Solomon, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρει ενδιαφέροντα πράγματα που χρήζουν προσοχής:

«Πρέπει να σας πω, ότι οι Εβραίοι υπάρχουν εδώ και 3.300 χρόνια και δεν πάμε πουθενά.

Ο πόλεμος εναντίον των Εβραίων είναι πόλεμος εναντίον του ίδιου του θεού (σ.σ. εννοούν τον εκδικητικό Γιαχβέ που δεν έχει σχέση με τον Τριαδικό Θεό και άρα με τον Χριστό – Υιός) και γνωρίζουμε ότι Αυτός εκεί πάνω θα μας φροντίσει.

Καλούμε όλους να μας σεβαστούν, αλλά αν δεν το κάνουν αυτή είναι η επιλογή τους.

Πιστεύουμε ότι ο κόσμος αυτή την στιγμή ζει αναταραχή, επειδή, πιστεύουμε ως Εβραικός λαός, -όλοι πιστεύουμε, κάθε ραβίνος υποστηρίζει το ίδιο πράγμα- ότι ο Μεσσίας βρίσκεται ακριβώς στην γωνία, και πριν έρθει, όλος ο κόσμος είναι τρομαγμένος και όλος ο κόσμος είναι μπερδεμένος.

Ο Εβραικός λαός είναι προάγγελος της αλήθειας σε αυτόν τον κόσμο. Υποτίθεται ότι είμαστε ένα φως για τα έθνη.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλος ο κόσμος θα δει τι πρόκειται να συμβεί. Είναι ότι ο μεσσίας θα έρθει και και θα υπάρξει ειρήνη στην γη. Όλοι θα είναι ευτυχισμένοι (σ.σ. όσοι πουν ναι σε ό,τι προσφέρεται με αρχή, όπως όλοι βλέπουν, το εμβόλιο) και θα μπορείτε να δείτε και να παρακολουθήσετε αυτήν τη θεοσεβεία στην γη».

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί