Ρεζιλεύτηκαν!!! «Σεισμός» με την προέλευση του COVID, παίρνουν πίσω όσα έλεγαν για «συνωμοσιολόγους», vid

Κάνουν ό,τι θέλουν με τους ανθρώπους!!!

Ενώ παλαιότερα, χαρακτήριζαν HOAX και συνωμοσιολόγους όσους ισχυρίζονταν πως ο κορωνοϊός μπορεί και να κατασκευάστηκε σε εργαστήριο, τώρα όχι απλά τα μαζεύουν αλλά κατακρίνουν ακόμα και τον Φάουτσι, ο οποίος κατηγορούσε όσα έλεγε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, περί «ιού Κίνας», αλλά και όσα γενικά καταγγέλλονταν ως συνωμοσιολογίες.

Μάλιστα Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές ζητούν την κεφαλή του διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (αντίστοιχος Τσιόδρας) επί πίνακι, καθώς ήταν εκείνος που κατηγορούσε την πλευρά Τραμπ για «θεωρίες συνωμοσίας».

Από την πλευρά του ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ζήτησε «διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους», ώστε να καταλήξουν σε μία εξήγηση για την προέλευση του νέου κορωνοϊού και να του υποβάλουν σχετική έκθεση σε διάστημα 90 ημερών, ενώ είχε «τορπιλίσει» την αντίστοιχη έρευνα που είχε ξεκινήσει ο Ν.Τραμπ.

Αν και πολλοί «ειδικοί» απέρριπταν εδώ και καιρό τη θεωρία ότι ο SARS-CoV-2 προήλθε από κάποιο ατύχημα σε εργαστήριο της πόλης Γουχάν στην Κίνα, η υπόθεση αυτή επανέρχεται για τα καλά, προκαλώντας παγκόσμιο «σεισμό».

Με το θέμα ασχολήθηκαν και τα ελληνικά ΜΜΕ:

Σαν να μην έφτανε αυτό, το Facebook δεν θα απαγορεύει πλέον την δημοσίευση θεωριών, που υποστηρίζουν ότι o κορωνοϊός δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο. Σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει για αυτήν την εξέλιξη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ακυρώνει το γεγονός πως «ρεζιλεύτηκαν»!

«Λαμβάνοντας υπόψη τις έρευνες, που βρίσκονται σε εξέλιξη, σχετικά με το από πού προήλθε η Covid-19 και κατόπιν διαβούλευσης με ειδικούς της υγείας, δεν θα αποσύρουμε πλέον από τις πλατφόρμες μας τους ισχυρισμούς ότι η Covid-19 δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο ή κατασκευάστηκε», ανέφερε χθες στον ιστότοπό του ο όμιλος, στον οποίο ανήκει, επίσης, το Instagram.

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο χρησιμοποιούν 3,45 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε τουλάχιστον μία από τις τέσσερις πλατφόρμες του (Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp), κάνει πίσω από τους προηγούμενους κανονισμούς του σχετικά με την παραπληροφόρηση την εποχή της Covid-19, τους οποίους είχε επικαιροποιήσει τον περασμένο Φεβρουάριο. Προέβλεπαν την απαγόρευση των θεωριών που έκαναν λόγο για «ανθρώπινο χέρι» πίσω από τον ιό, όπως και μεταξύ άλλων, σχετικά με την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Θυμηθείτε το άρθρο του Δημοσθένη Λιακόπουλου!!! Τώρα πια δεν είναι HOAX και με την βούλα:

Κινέζικη βόμβα: ο Ομπάμα μας χρηματοδότησε για να κάνουμε τον ιό. Μετά τα μάζεψαν – VIDEO

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί