Κινέζικη βόμβα: ο Ομπάμα μας χρηματοδότησε για να κάνουμε τον ιό. Μετά τα μάζεψαν – VIDEO

του Λιακόπουλου Δημοσθένη Φοβερές αποκαλύψεις έρχονται καθώς οι μέρες περνούν και τα πολιτικά παιχνίδια στην Αμερική ενόψει των εκλογών κορυφώνονται. Κινέζοι φέρονται να είπαν ότι ο αριστερός Ομπάμα χρηματοδότησε τους κομμουνιστές Κινέζους να δημιουργήσουν τον ιό στα εργαστήρια της Ουχάν, όπως αποκάλυψαν και άλλοι επιστήμονες. Αυτό δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ και μετά από λίγο (σύμφωνα με […]

του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Φοβερές αποκαλύψεις έρχονται καθώς οι μέρες περνούν και τα πολιτικά παιχνίδια στην Αμερική ενόψει των εκλογών κορυφώνονται.

Κινέζοι φέρονται να είπαν ότι ο αριστερός Ομπάμα χρηματοδότησε τους κομμουνιστές Κινέζους να δημιουργήσουν τον ιό στα εργαστήρια της Ουχάν, όπως αποκάλυψαν και άλλοι επιστήμονες. Αυτό δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ και μετά από λίγο (σύμφωνα με τον ALEX JONES), άλλαξε o τίτλος του δημοσιεύματος λέγοντας ότι αυτά τα λένε οι Κινέζοι για να κατηγορήσουν τις ΗΠΑ, ενώ δεν κατηγορούσαν τις ΗΠΑ αλλά τον Ομπάμα.

Τι ακριβώς ισχύει;;

Στο διαδίκτυο βρήκα τα εξής:

Claim

The Obama administration provided a $3.7 million grant to the Wuhan Institute of Virology in China.

Ισχυρισμός

Η κυβέρνηση Ομπάμα χορήγησε 3,7 εκατομμύρια δολάρια στο ινστιτούτο WUHAN στην Κίνα.

What’s True

A portion of $3.7 million in grants awarded between 2014 and 2019 by the National Institutes of Health (NIH) to EcoHealth Alliance, a global environmental health nonprofit organization, helped fund research at the Wuhan Institute of Virology in China. 

Ποια είναι η αλήθεια

Ένα μέρος από τα 3,7 εκατομμύρια δολάρια προωθήθηκε μεταξύ του 2014 και του 2019 από τα εθνικά ινστιτούτα υγείας στην “Οικολογική συμμαχία υγείας” (EcoHealth Alliance), ένα μη κερδοσκοπικό παγκόσμιο οργανισμό που βοήθησε να χρηματοδοτηθεί η έρευνα στο ινστιτούτο ιολογίας της WUHAN.

What’s False

However, not all of that $3.7 million went to the Wuhan Institute of Virology, and not all of the funding took place under the Obama administration. Approximately $700,000 of the $3.7 million total was approved under Donald Trump.

Τι είναι λάθος

Ωστόσο, δεν πήγαν όλα τα χρήματα στο ινστιτούτο της WUHAN και δεν έγινε όλη η χρηματοδότηση από την κυβέρνηση Ομπάμα. Περίπου 700.000 δολάρια από τα 3,7 εκατομμύρια δολάρια εγκρίθηκαν υπό τον Τραμπ.

ΣΧΟΛΙΟ

Είναι προφανές, ότι το εγχείρημα εγκρίθηκε από την αριστερή κυβέρνηση του Ομπάμα και δόθηκαν τα λεφτά στο εργαστήριο της WUHAN για να κάνει τις έρευνες για τον κορωνοϊό, μέσω μιας ΜΚΟ που λέγεται EcoHealth Alliance (Συμμαχία για την οικολογική υγεία), για να μη δοθούν απ΄ευθείας από την αμερικανική κυβέρνηση και ξεσπάσει σκάνδαλο.

Όλο το ποσό εγκρίθηκε αρχικά από τον Ομπάμα και σταδιακά δόθηκαν 3 εκατομμύρια από τον Ομπάμα και τα τελευταία 0,7 εκατομμύρια προωθήθηκαν επί Τραμπ, που προφανώς ούτε που γνώριζε για το όλο θέμα αφού δεν καλοελέγχει ούτε την κυβέρνησή του μέσα σε ένα διεφθαρμένο αριστερό κατεστημένο θολοκουλτούρας που ελέγχει τις ΗΠΑ.

Σχετικά με το θέμα, έγινε ερώτηση και στον Τραμπ, που είπε: Ποιός ήταν άραγε πρόεδρος το 2015;;;; σαφώς φωτογραφίζοντας τον “ειρηνοποιό” Ομπάμα.

Το θέμα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να θαφτεί αλλά να βγουν όλα στη φόρα.

Φοβερά μόνος ο Τραμπ, καθώς το Ρεπουμπλικανικό κόμμα δεν ελέγχεται από τον ίδιο, αλλά από το βαθύ αριστερό κράτος των ΗΠΑ, που ελέγχει ούτως ή άλλως το αριστερό κόμμα των “Δημοκρατικών”.

Μόνο ο αντιπρόεδρος Πενς φέρεται να είναι πιστός στον Τραμπ.

Όλα τα μελετάμε με επιφυλάξεις και θα σας κρατούμε ενήμερους. Το μόνο σίγουρο είναι πλέον ότι κάτι βρωμάει πολύ άσχημα, όσον αφορά την προέλευση της πανδημίας, από την οποία απειλούμαστε, διότι ο ιός υπάρχει γύρω μας.

Δείτε το βίντεο του ALEX JONES.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί