Οι Τούρκοι θέλουν να φέρουν αυτοί τον παγκόσμιο “μεσσία”- Ποιοι βρίσκονται γύρω από τον Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές πληροφορίες για τις επιρροές ανθρώπων στο στενό περιβάλλον του Σουλτάνου που κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι, όσον αφορά τις επιρροές τους στις αποφάσεις και στο όραμά του για μια ισχυρή Τουρκία, που θα ηγηθεί των εξελίξεων και που συνεχώς τονίζει τώρα τελευταία ο σουλτάνος, ανέδειξε ο Τούρκος δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt, ο οποίος ζει εξόριστος […]

Σημαντικές πληροφορίες για τις επιρροές ανθρώπων στο στενό περιβάλλον του Σουλτάνου που κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι, όσον αφορά τις επιρροές τους στις αποφάσεις και στο όραμά του για μια ισχυρή Τουρκία, που θα ηγηθεί των εξελίξεων και που συνεχώς τονίζει τώρα τελευταία ο σουλτάνος,

ανέδειξε ο Τούρκος δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt, ο οποίος ζει εξόριστος στην Νορβηγία, είναι διευθυντής του Nordic Research & Monitoring Network και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Τουρκία.

Ανέδειξε ανάρτηση του Melih Tanrıverdi στο Twitter, που σχολίαζε μια είδηση του πρακτορείου «Anadolu» για την αύξηση των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στο Ισραήλ, γράφοντας: «Προσεύχομαι στον Θεό για περισσότερα (κρούσματα)».

Όπως αναφέρει ο Bozkurt, ο Tanrıverdi «είναι ο αρχηγός της ομάδας παραστρατιωτικών κακοποιών “SADAT” και ο πατέρας του υπηρέτησε τον Ερντογάν ως επικεφαλής στρατιωτικός σύμβουλος».

Η SADAT είναι ο «μυστικός» στρατός του Ερντογάν, για την εκπαίδευση επίσημων ή ανεπίσημων παραστρατιωτικών δυνάμεων για χρήση και εσωτερικά και εξωτερικά. Η SADAT πραγματοποιεί επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης σε πολλές χώρες όπου υπάρχουν μουσουλμανικές μειονότητες.
Ο πατέρας του Melih είναι ο Στρατηγός ε.α. Adnan Tanrıverdi, ιδρυτής της SADAT. Η SADAT είναι μια ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας που συνδέεται με την κυβέρνηση και έχει τεράστια επιρροή.

Ο Στρατηγός Tanrıverdi παραιτήθηκε από την θέση του συμβούλου του Ερντογάν στις αρχές Ιανουαρίου έπειτα από σχόλια που έκανε σχετικά με την έλευση του «Μαχντί», ενός «μεσσία» ή «λυτρωτή» που θα σώσει τον κόσμο πριν το τέλος του, σύμφωνα με κάποιες ισλαμικές παραδόσεις. Όπως είχε τότε δηλώσει, σε μια ομιλία του, η εταιρεία του ανοίγει το δρόμο για τον ερχομό του Μαχντί, μια μεσσιανική φιγούρα που μερικοί μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι θα σώσει την ανθρωπότητα πριν τελειώσει ο κόσμος.
Οι δηλώσεις έγιναν ενώπιον μελών μιας θρησκευτικής οργάνωσης, στους οποίους είπε πως η παραστρατιωτική οργάνωσή του προετοιμάζει τον δρόμο για την έλευση του Μαχντί, αναφέρε η «Ahval» στις 8 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την «Cumhuriyet», και έπειτα από κριτική που δέχτηκε, ο Tanrıverdi αποφάσισε, λόγω και της ηλικίας του, να παραιτηθεί από τη θέση του συμβούλου, κάτι που ο Ερντογάν αποδέχτηκε.

Σχετικά με αυτές τις παραδόσεις είχε μιλήσει και ο Αχμαντινεζάντ στον ΟΗΕ. Ας θυμηθούμε το βίντεο που έχει αναδείξει το el.gr εδώ και πολλά χρόνια

Η SADAT έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση Σύριων ανταρτών που έδρασαν στην Συρία. Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στον Λιβυκό Εθνικό Στρατό του Στρατάρχη Χαλιφά Χαφτάρ, μισθοφόροι της SADAT μαζί με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες δρουν και στη Λιβύη, οι οποίοι μεταφέρονται από τη Συρία.

Ακόμα και αυτές τις μέρες, υπήρξαν συλλήψεις για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτών που αμφισβητούν τα όσα λέει η κυβέρνηση Ερντογάν. Όμως, παράλληλα φουντώνει ο ρατσισμός, η συνωμοσιολογία και ο αντισημιτισμός από φιλοκυβερνητικούς χρήστες και εκεί δεν φαίνεται να λαμβάνονται τέτοια μέτρα.

Σύμφωνα με άρθρο του βοηθού καθηγητή στο Brooklyn College, Louis Fishman, στην «Haaretz» στις 19 Μαρτίου, κι όπως αναφέρει το sigmalive.com, παράλληλα με τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία αυξάνεται και ο αντισημιτισμός: «Το να κατηγορείς τους Εβραίους για τον Covid-19 έρχεται να προστεθεί σε μια πληθώρα αντισημιτικών κακολογιών που κρατάνε πολλά χρόνια, όχι μόνο του τύπου Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών: Είναι μια ποικιλία του λίβελλου για θυσίες αιματος και η συνέχεια αυτού του θέματος γίνεται εδώ και αιώνες, που ξεκίνησε με τον Μαύρο Θάνατο στην Ευρώπη, όπου οι Εβραίοι έγιναν τότε οι αποδιοπομπαίοι τράγοι και υπεύθυνοι για την πανδημία, που οδήγησε σε σφαγές εβραϊκών κοινοτήτων σε όλη την Ευρώπη».
Ο αρθρογράφος αναφέρει πως αυτές οι θεωρίες παρουσιάζονται στα μεγάλα ΜΜΕ και φτάνουν σε μεγάλη μερίδα του τουρκικού πληθυσμού.
Για παράδειγμα, σε μια ισλαμική ιστοσελίδα υπήρχε η άποψη του Fatih Erbakan, ηγέτη του καινούργιου κόμματος Yeniden Refah Partisi, συνέχεια του παλιού κόμματος του Necmettin Erbakan. Ο γιος Erbakan ανέφερε πως «αν και δεν υπάρχει σκληρή απόδειξη, ο Σιωνισμός θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται πίσω από τον κορωνοϊό».

Σε άρθρο της στην «Jerusalem Post» στις 18 Μαρτίου, η Donna Rachel Edmunds μεταφέρει και άλλες δηλώσεις του Erbakan: «Αυτός ο ιός υπηρετεί τους στόχους του Σιωνισμού για την μείωση του αριθμού των ανθρώπων και την παύση της αύξησης του πληθυσμού».
Ο πατέρας Erbakan θεωρείται πως είναι ο πολιτικός μέντορας του Ερντογάν.

Kαθόλου τυχαία λοιπόν η επιμονή στην μετά κορωνοϊού εποχή μιας ισχυρής Τουρκίας με την οποία έχει εμμονή τώρα τελευταία ο σουλτάνος.

με πληροφορίες από το sigmalive.com/ amna / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί