Το διαφορετικό πρόσωπο του Σεμέδο και ο γυμναστής από την Πορτογαλία

Ζεστά έχει πάρει την επιστροφή του στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός τα δίνει όλα στου Ρέντη, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να αναφέρει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως ο ποδοσφαιριστής δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο μετά την περιπέτειά του με τον Νόμο. Μάλιστα, ο 27χρονος στόπερ φέρεται να έχει φέρει δικό του γυμναστή από την πατρίδα του, ο οποίος […]

Ζεστά έχει πάρει την επιστροφή του στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός τα δίνει όλα στου Ρέντη, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να αναφέρει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως ο ποδοσφαιριστής δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο μετά την περιπέτειά του με τον Νόμο.

Μάλιστα, ο 27χρονος στόπερ φέρεται να έχει φέρει δικό του γυμναστή από την πατρίδα του, ο οποίος τον βοηθά να βρεθεί ξανά στη φυσική κατάσταση στην οποία βρισκόταν προτού μπει στον «πάγο».

Όλα αυτά με την Πόρτο να… καραδοκεί και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Σεμέδο τον Ιανουάριο να φαντάζει ως το επικρατέστερο.

Ο ρεπόρτερ πάντως επισημαίνει πως δημοσίευμα της “O Jogo” έδειξε πως η συμμετοχή του Πορτογάλου στις προπονήσεις προκαλεί και κάποιον… θόρυβο, με τίτλους του στυλ «ο Μαρτίνς θέλει να κρατήσει τον Σεμέδο στον Ολυμπιακό».

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί