«Eχει δεχθεί πρόταση 10 εκατ. ευρώ για τον Σεμέδο ο Ολυμπιακός»

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την σπουδαία μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης, Λίβερπουλ, ενώ ένα ακόμη όνομα που παίζει δυνατά στο εξωτερικό είναι του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ έκανε φοβερή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα, με αποτέλεσμα να έχει αρκετούς… θαυμαστές. Στην Πορτογαλία γίνεται αναφορά στον 26χρονο αμυντικό, με τους συμπατριώτες του […]

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την σπουδαία μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης, Λίβερπουλ, ενώ ένα ακόμη όνομα που παίζει δυνατά στο εξωτερικό είναι του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος στόπερ έκανε φοβερή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα, με αποτέλεσμα να έχει αρκετούς… θαυμαστές. Στην Πορτογαλία γίνεται αναφορά στον 26χρονο αμυντικό, με τους συμπατριώτες του να τονίζουν πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια της πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, υπογραμμίζουν και το ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Πόρτο για τον παίκτη.

«Το ενδιαφέρον της Πόρτο παραμένει όμως ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί πρόταση 10 εκατ. ευρώ για τον Σεμέδο. Από την άλλη υπάρχουν και γαλλικές ομάδες που τον θέλουν. Πιθανώς τοπ ομάδες από το Σαμπιονά που θέλουν έναν στόπερ», σημειώνει το δίκτυο tvi24 για τον Σεμέδο.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο Ρούμπεν Σεμέδο κατέγραψε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, σημειώνοντας μάλιστα και 5 τέρματα.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί