Και μέσα σε όλα νέα ανακοίνωση για τους… «εξωγήινους» από το Χάρβαρντ – ΒΙΝΤΕΟ

Θα μας φέρουν ακόμα καλύτερες ψηφιακές ταυτότητες;;;

Και μέσα στο χάος με τις ψηφιακές ταυτότητες, δεν ξεχνάνε τους εξωγήινους!!!

Όπως είχατε διαβάσει στο ΕΛ, ένας αστροφυσικός του Χάρβαρντ που κυνηγά… εξωγήινους είπε ότι η έρευνά του, που μπορεί να αποδείξει, την ύπαρξη ευφυούς εξωγήινης ζωής!

Ο καθηγητής Avi Loeb ηγείται της μελέτης θραυσμάτων από τον μετεωρίτη IM1 που διαλύθηκε πάνω από το νησί Manus κοντά στην Παπούα Νέα Γουινέα τον Ιανουάριο του 2014.

Πλέον βγήκε με ανακοινώσεις!!!

ο καθηγητής Avi Loeb, είπε ότι η πρώιμη ανάλυση των μεταλλικών θραυσμάτων που ανακάλυψε η ομάδα του από τον Ειρηνικό Ωκεανό τον Ιούνιο υποδηλώνει ότι προέρχονται από το διαστρικό διάστημα.

Τα υπολείμματα προήλθαν από ένα αντικείμενο που μοιάζει με μετεωρίτη που συνετρίβη στα ανοικτά των ακτών της Παπούα Νέας Γουινέας το 2014, το οποίο ο Loeb δεν αποκλείει ότι θα μπορούσε να ήταν θραύσματα εξωγήινου σκάφους .

Οι 700 περίπου μικροσκοπικές μεταλλικές σφαίρες που ανέλυσε η ομάδα του – γνωστές ως «σφαιρίδια» – περιέχουν συνθέσεις που δεν ταιριάζουν με κανένα φυσικό ή τεχνητό κράμα. 

Τα ευρήματα δεν απαντούν ακόμη εάν οι σφαίρες είναι τεχνητής ή φυσικής προέλευσης – κάτι που ο Loeb λέει ότι είναι το επόμενο ερώτημα που στοχεύει να απαντήσει η έρευνά του.

Ένα είναι το σίγουρο! Συνεχώς προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για κάτι… εξωγήινο που ίσως αποκαλυφθεί!

Μάλιστα ο καθηγητής αναφέρει πως αν ανήκουν σε προηγμένο πολιτισμό οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι, μπορούμε να… μάθουμε από αυτούς!!!

Θα μας δώσουν και ακόμα πιο προηγμένες ψηφιακές ταυτότητες;;;

Όπως διαβάσατε στο ΕΛ, ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών Ντέιβιντ Γκρους, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ενώπιον μιας υποεπιτροπής επίβλεψης της αμερικανικής Βουλής για την εθνική ασφάλεια, πέταξε υπερβόμβα λέγοντας πως οι ΗΠΑ ανέσυραν πιλότους που δεν ήταν άνθρωποι από πεσμένα άγνωστα σκάφη!

Η ακρόαση στην Ουάσιγκτον είναι ιστορική καθώς σηματοδοτεί ξεκάθαρα ότι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι είναι πιο ανοιχτοί από ποτέ στο να συζητήσουν την πιθανότητα ότι οι εξωγήινοι είναι αληθινοί. Θέλουν πράγματι να εμφανίσουν… εξωγήινους ή θα χρησιμοποιήσουν απλά το αφήγημα της «εξωγήινης απειλής» για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να επιβάλλουν αυτά που θέλουν αλλά και να καλύψουν άλλα θέματα;;; (ΕΔΩ τι πραγματικά ισχύει). 

Σε άλλο βίντεο , ο πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού David Fravor ανέφερε πως μοιάζει ένα UFO, κατά την διάρκεια μιας πτήσης το 2004.

Έκανε λόγο για απίστευτη τεχνολογία και για σκάφος που θα ήθελε να πιλοτάρει!!!

Δείτε ξανά την υπερβόμβα για το βιολογικό υλικό που ανασύρθηκε από πεσμένα UFO:

Ο πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού Ράιαν Γκρέιβς δήλωσε, μεταξύ άλλων. πως η εμφάνιση άγνωστων αντικειμένων ήταν ρουτίνα, αλλά κανείς δεν μιλούσε:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί