Καθηγητής Χάρβαρντ: Τον επόμενο μήνα αποκαλύψεις για τους εξωγήινους – ΒΙΝΤΕΟ

«Μπορούμε ίσως να μάθουμε από αυτούς», λέει

Ένας αστροφυσικός του Χάρβαρντ που κυνηγά… εξωγήινους είπε ότι η έρευνά του, που μπορεί να αποδείξει, την ύπαρξη ευφυούς εξωγήινης ζωής θα δημοσιευθεί τον επόμενο μήνα.

Ο καθηγητής Avi Loeb ηγείται της μελέτης θραυσμάτων από τον μετεωρίτη IM1 που διαλύθηκε πάνω από το νησί Manus κοντά στην Παπούα Νέα Γουινέα τον Ιανουάριο του 2014.

Λέει πως, όπως όλα δείχνουν, το IM1 ήταν ένα διαστρικό αντικείμενο. Ο Loeb χρησιμοποιεί τα μικροσκοπικά θραύσματα για να αποδείξει ότι το αντικείμενο δημιουργήθηκε από έναν πολιτισμό.

Ένα είναι το σίγουρο! Συνεχώς προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για κάτι… εξωγήινο που ίσως αποκαλυφθεί!

Μάλιστα ο καθηγητής αναφέρει πως αν ανήκουν σε προηγμένο πολιτισμό οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι, μπορούμε να… μάθουμε από αυτούς!!!

Δείτε απόσπασμα:

Όπως διαβάσατε στο ΕΛ, ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών Ντέιβιντ Γκρους, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ενώπιον μιας υποεπιτροπής επίβλεψης της αμερικανικής Βουλής για την εθνική ασφάλεια, πέταξε υπερβόμβα λέγοντας πως οι ΗΠΑ ανέσυραν πιλότους που δεν ήταν άνθρωποι από πεσμένα άγνωστα σκάφη!

Η ακρόαση στην Ουάσιγκτον είναι ιστορική καθώς σηματοδοτεί ξεκάθαρα ότι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι είναι πιο ανοιχτοί από ποτέ στο να συζητήσουν την πιθανότητα ότι οι εξωγήινοι είναι αληθινοί. Θέλουν πράγματι να εμφανίσουν… εξωγήινους ή θα χρησιμοποιήσουν απλά το αφήγημα της «εξωγήινης απειλής» για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να επιβάλλουν αυτά που θέλουν αλλά και να καλύψουν άλλα θέματα;;; (ΕΔΩ τι πραγματικά ισχύει). 

Σε άλλο βίντεο , ο πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού David Fravor ανέφερε πως μοιάζει ένα UFO, κατά την διάρκεια μιας πτήσης το 2004.

Έκανε λόγο για απίστευτη τεχνολογία και για σκάφος που θα ήθελε να πιλοτάρει!!!

Δείτε ξανά την υπερβόμβα για το βιολογικό υλικό που ανασύρθηκε από πεσμένα UFO:

Ο πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού Ράιαν Γκρέιβς δήλωσε, μεταξύ άλλων. πως η εμφάνιση άγνωστων αντικειμένων ήταν ρουτίνα, αλλά κανείς δεν μιλούσε:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί