Φάκελος “ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ”: Προετοιμάζουν ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ την ανθρωπότητα για…ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, vid

Πολλή κουβέντα γίνεται τελευταία αναφορικά με τους "τεχνολογικά προηγμένους εξωγήινους" που ενδεχομένως θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Ακόμα και πως μας «παρατηρούν από μακριά σας μικρόβια» έχει ειπωθεί και μάλιστα από τον επικεφαλής της Roscosmos προ ημερών (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ρώσοι, Αμερικάνοι και πρόσφατα μέχρι και οι Κινέζοι αφήνουν να εννοηθεί με κάθε ευκαιρία ότι όχι μόνο δεν είμαστε μόνοι, αλλά (που είναι και το πιο σημαντικό) ότι τεχνολογικά προηγμένοι πολιτισμοί θέλουν να έρθουν (ως σωτήρες άραγε;;;;) στη Γη!

Θυμίζουμε πως στην κρατικά ελεγχόμενη κινέζικη εφημερίδα Science and Technology Daily δημοσιεύτηκε η είδηση των “ασυνήθιστων ραδιοσημάτων” που “έπιασε” το τηλεσκόπιο Sky Eye και που, όπως σημειώνουν οι ίδιοι οι Κινέζοι, θα μπορούσαν να έχουν εξωγήινη προέλευση!

Στο Fox News φιλοξενήθηκε ο γνωστός Αμερικανός θεωρητικός φυσικός και μελλοντολόγος, Michio Kaku, σχολιάζοντας τα τελευταία κινέζικα ευρήματα.

Αναφερόμενος στα FRBs (Fast radio burst) δήλωσε ενώπιον του παρουσιαστή, Carlson Tucker:

«Έχουμε εντοπίσει 500 από αυτές τις εκρήξεις ραδιοακτινοβολίας και οι περισσότερες από αυτές είναι ακανόνιστες. Εκρύγνηνται μία φορά σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου και μετά χάνονται για πάντα.

Αλλά πρόσφατα στο κινέζικο ραδιοτηλεσκόπιο μπόρεσαν να παρατηρήσουν ότι αυτές οι “εκρήξεις” ήταν περιοδικές και μερικοί άνθρωποι λένε ότι μπορεί να υπάρχει ένας λόγος για αυτά. Βλέπετε αν ήσασταν εξωγήινος πολιτισμός και θα θέλατε να κάνετε ένα πάρτι για να το πούμε έτσι, δεν θα θέλατε να διαφημίσετε σε ολόκληρο το σύμπαν ότι έχετε ενηλικιωθεί; Kαι αυτό είναι εκείνο που μπορούν να κάνουν αυτές οι εκρήξεις ακτινοβολίας, τελικά θα διαπορίσουν ολόκληρο το σύμπαν».

Ποιοί και γιατί άραγε θέλουν να διαφημίσουν τον πιθανό ερχομό τους;;;

(photo:PIXABAY)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί