Μετά τους Ρώσους και τους Αμερικανούς και οι ΚΙΝΕΖΟΙ για ΕΞΩΓΗΪΝΟΥΣ! Κάτι μεγάλο έρχεται;;; vid

Κάτι παγκόσμιο...

Μετά τους Ρώσους και τους Αμερικανούς στον χορό των εξωγήινων και οι Κινέζοι, δείγμα του ότι κάτι παγκόσμιο ετοιμάζεται!

Συγκεκριμένα, ασυνήθιστα κύματα από το υπερπέραν, ισχυρίζεται ο κρατικά υποστηριζόμενος επιστημονικός ιστότοπος της Κίνας, ότι έλαβε το τηλεσκόπιο Sky Eye, στην επαρχία Γκουιζού, ενώ το γεγονός ότι, η είδηση ανακοινώθηκε και, στη συνέχεια, διαγράφηκε από τον ιστότοπο, δημιουργεί ερωτηματικά.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το τηλεσκόπιο Sky Eye, αξίας 180 εκατομμυρίων δολαρίων, εκτοξεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, για την αναζήτηση εξωγήινων σημάτων. Όπως ισχυρίστηκαν κινέζοι επιστήμονες, τα ασυνήθιστα ηλεκτρομαγνητικά σήματα που ανίχνευσε, θα μπορούσαν να έχουν εξωγήινη προέλευση.

Η είδηση δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα του Υπουργείου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας, Science and Technology Daily. Σύμφωνα με το Bloomberg, λίγο μετά την ανάρτηση του ρεπορτάζ, η είδηση διαγράφτηκε.

Σύμφωνα με το αμερικανικό πρακτορείο, «το τηλεσκόπιο Sky Eye μπορεί να έχει εντοπίσει σημάδια ζωής πέρα από την Γη, αναφέρει δημοσίευμα της κρατικά υποστηριζόμενης Science and Technology Daily, η οποία στη συνέχεια φαίνεται να διέγραψε το δημοσίευμα και τις αναρτήσεις σχετικά με την ανακάλυψη. Η είδηση είχε αρχίσει να γίνεται trend στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo ενώ, στη συνέχεια, κυκλοφόρησε και σε άλλα μέσα ενημέρωσης της Κίνας, συμπεριλαμβανομένων των κρατικών».

Σύμφωνα με το κινεζικό δημοσίευμα, τον ισχυρισμό έκανε ο επικεφαλής μιας ομάδας αναζήτησης εξωγήινου πολιτισμού που συνιδρύθηκε από το Beijing Normal University, το Εθνικό Αστρονομικό Παρατηρητήριο της Κίνας και το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ, Zhang Tonjie.

Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ ( Jean – Claude Juncker ) είχε αποκαλύψει σε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο, ότι συνομιλεί και είναι σε επαφή με ηγέτες άλλων πλανητών οι οποίοι, μάλιστα, είναι εξαιρετικά ανήσυχοι για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Θυμηθείτε ή, όσοι δεν ξέρετε, παρακολουθήστε τι είναι το τέταρτο σενάριο, καθώς ίσως προηγηθεί μίας μεγάλης σύγκρουσης με την Ρωσία ή ενός «θερμού επεισοδίου» στο Αιγαίο:

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί