ΒΙΝΤΕO-«ΣΦΑΛΙΑΡΑ»: Εκεί οδηγούν την Ελλάδα, δεν θα πετάει ΟΥΤΕ αεροπλάνο

Από την Γερμανία έφτασαν τα μαντάτα...

Η Ulrike Herrmann είναι επιχειρηματική συντάκτρια στην γερμανική αριστερή εφημερίδα «Tageszeitung (taz)». Είναι εκπαιδευμένη τραπεζική υπάλληλος και σπούδασε ιστορία και φιλοσοφία στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου.

Θεωρείται αριστερή και αδρανές μέλος των Πρασίνων! Δείχνει τι θα συμβεί με την εναλλακτική πράσινη ενέργεια που μας προτείνουν να έχουμε, αφού μας φτωχύνουν με την τεχνητή κρίση στην ενέργεια! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!!

Δείτε τι είπε σε σχετικά πρόσφατη παρέμβασή της:

«Πρέπει να το συνειδητοποιήσετε πως προστασία του κλίματος σημαίνει ολική μετατροπή

Δεν θα μείνει πέτρα στην πέτρα!

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πράσινη ανάπτυξη! Αντίθετα αυτό που θα έχουμε θα είναι ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ!!!Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βγούμε από τον καπιταλισμό!

Αν κάποιος το καταλάβει αυτό σε πρώτη φάση, τότε εντάξει! Η πράσινη ενέργεια είναι ανεπαρκής και ακριβή! Μετά υπάρχει το ενδιαφέρον ερώτημα: Για ποια πράγματα επαρκεί και για ποια όχι!!

Δεν θα είναι αρκετή για τα αεροπλάνα!!! Και μάλιστα καθόλου!!! Ανεξαρτήτως του αν πρόκειται για μικρές ή μεγάλες διαδρομές!!!

Αν γίνουμε κλιματικά ουδέτεροι, τότε ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!!!

Κατά την γνώμη μου, η πράσινη ενέργεια δεν θα φτάνει ούτε για τα ιδιωτικά αυτοκίνητα!!!

Οι τράπεζες δεν θα είναι ίδιες όπως τις ξέρουμε!

Το ίδιο ισχύει και με τις ασφάλειες ζωής: Η αρχή «πληρώνω και μετά θέλω να πληρωθώ περισσότερα! Αλλά αυτό το περισσότερα προϋποθέτει ανάπτυξη!!! Με την συρρίκνωση δεν γίνεται!!!

Δεν χρειαζόμαστε γραφεία δημοσίων σχέσεων, διοργανωτές, γραφίστες! Όλα αυτά θα είναι πλέον περιττά!!!».

Αυτή την ζωή θέλουν να φέρουν στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο:

photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί