ΤΣΙΠΑΚΙΑ στον εγκέφαλο και παρακολούθηση!!! Προσπάθησε να κρυφτεί ο Χαράρι, vid

Αλλά δεν τα κατάφερε!!! Ο πραγματικός λόγος που θέλουν να μας βισματώσουν...

Ο «προφήτης» του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και του Κλάους Σβαμπ, Νόα Χαράρι, προσπάθησε να ξεγελάσει τους ανθρώπους σε ένα ακόμα από τα πολλά βίντεό του για αυτά που έρχονται αλλά δεν τα κάτάφερε!

Έσπευσε αν χαρακτηρίσει θεωρία συνωμοσίας την «εμφύτευση τσιπ στον εγκέφαλο», την ώρα που κάτι τέτοιο έχει παραδεχτεί πως έρχεται ο ίδιος ο Σβαμπ, στον αντίποδα και ο Έλον Μασκ, αλλά και ο Χαράρι μίλησε για την σύνδεση των ανθρώπων με την τεχνητή νοημοσύνη!

Μεταξύ άλλων δήλωσε για να «χρυσώσει» το χάπι:

«Όποτε αυξάνεις την παρακολούθηση των ατόμων, οφείλεις ταυτόχρονα να αυξάνεις την παρακολούθηση της κυβέρνησης και των μεγάλων επιχειρήσεων (σ.σ. Για να αποδεχθούν οι άνθρωποι τον καταναγκασμό και τον έλεγχο, τους λένε πως έτσι θα θε ελέγχονται οι πολιτικοί και οι μεγάλο-καρχαρίες!!! Και ποιος θα ελέγχει τους ανθρώπους στο σύνολό του;;; Κάποιος/κάτι που μας αγαπάει τόσο πολύ;;;).

Αν η παρακολούθηση είναι μόνο μιας κατεύθυνσης, εκείνοι μαθαίνουν περισσότερα για μένα αλλά εγώ δεν μαθαίνω περισσότερα για αυτούς. Αυτός είναι ο δρόμος προς τον ολοκληρωτισμό… (Χαράρι, εναντίον Χαράρι – ΕΔΩ).

Μπορούμε ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουμε την ίδια τεχνολογία για να παρακολουθούμε την κυβερνητική διαφθορά και τις φορολογικές υποχρεώσεις των μεγάλων επιχειρήσεων

Το κλειδί είναι ποτέ να μην επιτρέψετε όλα τα δεδομένα να συγκεντρωθούν σε ένα μόνο μέρος (σ.σ. Αλλά να συγκεντρωθούν κάπου).

Κάτι που επίσης ακούω είναι ότι πολλοί άνθρωποι ξαφνικά ανησυχούν για αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας ότι ”εμφυτεύουν τσιπάκια στους εγκεφάλους των ανθρώπων” (σ.σ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ;;; ΥΒΡΙΣ)

Η τεχνολογία απέχει πολύ απ’ αυτό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μην τυχόν εμφυτευτούν τσιπάκια στους εγκεφάλους επειδή η τεχνολογία δεν έχει απλώς φτάσει σ’ αυτό το σημείο (σ.σ. Θα φτάσει όμως). Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι τα τσιπάκια στους εγκεφάλους. Είναι τα έξυπνα κινητά σας!!!! Εννοώ, ένας απ’ τους λόγους που οι άνθρωποι έλκονται από την θεωρία συνωμοσίας για τα τσιπάκια στον εγκέφαλο, είναι επειδή κατά κάποιο περίεργο τρόπο αυτό τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς…

Αφού δεν μου έχουν εμφυτεύσει μέχρι στιγμής τσιπάκια μέσα στον εγκέφαλό μου, συνεπώς είμαι ασφαλής (σ.σ. Εδώ έχει ένα δίκιο ο Χαράρι! Οι άνθρωποι νομίζουν πως μόνο αν εμφυτεύσουν κάτι πάνω τους θα τους παρακολουθεί η εξουσία! Μα η εξουσία παρακολουθεί και με το κινητό!!! Αυτό που την ενδιαφέρει, όπως έγραψε ο Δ. Λιακόπουλος, είναι οι ΚΡΥΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ των ανθρώπων)…

Και δεν αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι τα τσιπάκια που θέτουν σε κίνδυνο την ιδιωτικότητά σας. Είναι το έξυπνο κινητό σας. Σωστά. Συνεπώς, βρίσκεστε σε κίνδυνο ακόμη και αν δεν έχετε κανένα εμφύτευμα!!!!»

Δείτε το βίντεο:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί