Τσιπάκια στον εγκέφαλο και κάτω από το δέρμα! Ο «μέντορας» του πρωθυπουργού σε μία «ιστορική» παραδοχή, vid

Για όλους πολύ σύντομα - Δήλωση του 2016

Τα υποδόρια τσιπ έγιναν πλέον πασίγνωστα!

Αυτή η τεχνολογία υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και έχουν ιδρυθεί ειδικές εταιρείες όπως η APPLIED DIGITAL και η μάρκα  VeriChip.

Τώρα η τεχνολογία προχωράει και όπως είδατε τα τσιπάκια χρησιμοποιούνται ήδη για συναλλαγές στην Ευρώπη, ενώ σύντομα ενδεχομένως προσφερθούν μαζικά σε όλους τους πολίτες, σε αρκετά πιο εξελιγμένη μορφή.

Ένα βίντεο του 2016 «τρομάζει», καθώς δείχνει τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίου βιβλίο για την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» του πλανήτη έχει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου (ΕΔΩ), να κάνει λόγω για έλευση μικροτσίπ στον εγκέφαλο και κάτω από το δέρμα σε περίπου δέκα χρόνια από τότε.

Εκείνος λοιπόν του οποίου το Φόρουμ προωθεί την παγκόσμια κυβέρνηση, συνομιλεί με τους πρωθυπουργούς των κρατών και στην Σιγκαπούρη θα συζητήσει, φιλοξενώντας, την παγκόσμια αρχή για την έναρξη της Μεγάλης Επανεκκίνησης με αφορμή τον κορωνοϊό, ΕΧΕΙ ΠΕΙ ότι θα εμφυτευθούν μαζικά μικροτσίπ στους εγκεφάλους και κάτω από το δέρμα (προφανώς στο χέρι, όπως ήδη συμβαίνει στην Ευρώπη).

Δήλωσε το 2016, εκείνος, ο οποίος, υπογραμμίζεται, βλέπει το βιβλίο του να βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου:

«Τσιπ που μπορούν να εμφυτευτούν. Αυτό θα συμβεί μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Αρχικά θα τα εμφυτεύσουμε μέσα στα ρούχα μας, φορετά (wearables) όπως το λέμε, και κατόπιν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα τα εμφυτεύσουμε μέσα στους εγκεφάλους μας ή μέσα στο δέρμα μας.

Και τελικά ίσως να υπάρχει μια επικοινωνία άμεση ανάμεσα στον εγκέφαλό μας και τον ψηφιακό κόσμο. Αυτό που οραματιζόμαστε είναι ένα είδος συγχώνευσης του σωματικού, του ψηφιακού και του βιολογικού κόσμου (σ.σ. την τελευταία του φράση την έχει επαναλάβει προσφάτως ΕΔΩ )».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί