Όταν ο πληθυσμός της Γης φτάσει τα 10 δισεκατομμύρια – όπως προβλέπεται να συμβεί το 2050 – ο κόσμος δεν θα είναι πλέον βιώσιμος, σύμφωνα με μια προειδοποίηση του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ για το κλίμα, Τζον Κέρι (ΕΔΩ)!
Το ίδιο δηλώνουν και οι συνομιλητές του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, όπως ο Sadhguru!
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως αποδομείται η θεωρία του υπερπληθυσμού με βάση την οποία θέλουν να αποσυμφορήσουν τον παγκόσμιο λαό, όπως τον ονομάζουν!
Πάρα ταύτα, οι διεθνιστές έχουν δυναμώσει τις φωνές τους για την αποσυμφόρηση πληθυσμού, η οποία συζητείται πλέον ανοιχτά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!
Είναι η βασική διαφωνία μεταξύ των δύο κέντρων εξουσίας του πλανήτη: της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, στην οποία υποτάσσονται οι κυβερνήσεις του λεγόμενου δυτικού κόσμου και της παραδοσιακής τάξης πραγμάτων της Ανατολής (Ρωσία, Κίνα κ.α.), η οποία στηρίζει με κάθε μέσο την αύξηση του ανθρωπίνου πληθυσμού μέσω ενίσχυσης του θεσμού της οικογενείας.
Είναι η αιτία που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε πόλεμο!!!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ διακόπτει τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα
- Βίντεο: Η στιγμή από τη μεγαλύτερη κλοπή του αιώνα στο Λούβρο
- Γνωρίστε την 101χρονη γυναίκα που εξακολουθεί να δουλεύει 6 ημέρες την εβδομάδα! vid
- Νέα επίθεση κατά σκάφους διακινητών ναρκωτικών ανακοίνωσε το Αμερικανικό Πεντάγωνο
- Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει αύριο στη σύνοδο κορυφής της MED9 στη Σλοβενία
- Στο Ασκληπιείο της Κω ορκίστηκαν 40 αριστούχοι γιατροί από όλο τον κόσμο
- Τζόρτζια Μελόνι: “Η ημέρα εορτασμού του Χριστόφορου Κολόμβου ήρθε για να μείνει”,vid
- Μία τεράστιας σημασίας κίνηση που έγινε από την Κίνα
- Ο Ν. Ανδρουλάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ
- Ο Μ.Χαρακόπουλος στη χειροτονία του νέου Αρχιεπισκόπου Σινά: Μια νέα ελπιδοφόρα εποχή
Κύρια Θέματα

















