Ζητούν επίσημα ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!! Αιτία παγκοσμίου πολέμου αυτό που ειπώθηκε, vid

Όταν ο Λιακόπουλος εδώ και 20 χρόνια έλεγε ότι η νέα τάξη των πραγμάτων θέλει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό, οι δήθεν ειδικοί πετούσαν αετό και θεωρούσαν ότι αυτά τα πράγματα είναι ανοησίες και δεν είναι δυνατόν να συμβούν.

Όταν ο πληθυσμός της Γης φτάσει τα 10 δισεκατομμύρια – όπως προβλέπεται να συμβεί το 2050 – ο κόσμος δεν θα είναι πλέον βιώσιμος, σύμφωνα με μια προειδοποίηση του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ για το κλίμα, Τζον Κέρι, αναφέρει το Russia Today σε ένα άκρως σημαντικό ρεπορτάζ!!!

Ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ έριξε ευθύνες για την αύξηση του πληθυσμού ιδαίτερα στις αφρικανικές χώρες, λέγοντας ότι είναι «μη βιώσιμη» και οδηγεί σε καταστροφικές ξηρασίες και πλημμύρες.

Ωστόσο, ο Κέρι απέφυγε να ζητήσει από τους Αμερικανούς να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους.

Το σίγουρο είναι πως οι διεθνιστές έχουν δυναμώσεις τις φωνές τους για την αποσυμφόρηση πληθυσμού, η οποία συζητείται πλέον ανοιχτά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!

Είναι η βασική διαφωνία μεταξύ των δύο κέντρων εξουσίας του πλανήτη: της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, στην οποία υποτάσσεται ο Κέρι και οι κυβερνήσεις του λεγόμενου δυτικού κόσμου και της παραδοσιακής τάξης πραγμάτων της Ανατολής (Ρωσία, Κίνα κ.α.), η οποία στηρίζει με κάθε μέσο την αύξηση του ανθρωπίνου πληθυσμού μέσω ενίσχυσης του θεσμού της οικογενείας.

Είναι η αιτία που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε πόλεμο!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί