• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΤΕΛΟΣ! Μας αγαπάνε!!! Μετά τους Ροκφέλερ, ο Σόρος και o Bill Gates θα δώσουν λεφτά για τον COVID!!!

ΤΕΛΟΣ! Μας αγαπάνε!!! Μετά τους Ροκφέλερ, ο Σόρος και o Bill Gates θα δώσουν λεφτά για τον COVID!!!

Αυτό ετοιμάζουν…

Μετά τους Ροφέλερ που θα χρηματοδοτούν την ενημέρωση για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια (ΕΔΩ), οι έτεροι διεθνιστές δισεκατομμυριούχοι Τζορτζ Σόρος και Μπιλ Γκέιτς είναι μέρος μιας κοινοπραξίας που θα αγοράσει τηn Mologic, κατασκευαστή τεστ Covid με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, σε μια προσπάθεια να αυξήσει, όπως ισχυρίζονται, την πρόσβαση σε «προσιτή ιατρική τεχνολογία αιχμής» σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε την Δευτέρα, σύμφωνα με το Forbes.

Τι καλά να ενδιαφέρονται όλοι αυτοί οι… «φιλάνθρωποι» για το καλό της Υγείας του πλανήτη! Πραγματικά συγκινητικό!

Συγκεκριμένα, το Ταμείο Οικονομικής Ανάπτυξης Soros και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates ανακοίνωσαν την έναρξη μιας νέας πρωτοβουλίας, την Global Access Health (GAH), με στόχο την ενίσχυση της παγκόσμιας ιατρικής τεχνολογίας εξοικονόμησης και την επακόλουθη εξαγορά της Mologic Ltd, γνωστή σήμερα για την ρινική τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την παροχή γρήγορων τεστ Covid-19.

Όπως ισχυρίζονται, αυτά τα τεστ προσφέρουν έλεγχο έγκαιρης προειδοποίησης για το Covid-19 και έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο ως μέσο για να ανοίξουν ξανά καταστήματα, μπαρ, αθλητικές εκδηλώσεις και χώροι εργασίας δίνοντας ένα αποτέλεσμα έγκαιρης προειδοποίησης για άτομα που μπορεί να έχουν κορωνοϊό χωρίς συμπτώματα, αλλά εξακολουθούν να είναι μολυσματικοί και μπορούν να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους.

Η κοινοπραξία GAH, η οποία περιλαμβάνει τα… φιλανθρωπικά «όπλα» των Soros και Gates, θα επενδύσει «τουλάχιστον» 41 εκατομμύρια δολάρια σε αυτή την συμφωνία.

Ενδιαφέρονται για το καλό μας!!! Έτσι δεν είναι;;; Και μόνο που ασχολούνται εκείνοι με τον κορωνοϊό και τα μέτρα, σημαίνει πως ό,τι ακούμε από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης είναι αλήθεια!!! Τι όχι;;;