«Σε πέντε χρόνια»! Η πρόβλεψη του Bill Gates για την συνέχεια

Είστε έτοιμοι;;;

Ο διεθνιστής δισεκατομμυριούχος, Μπιλ Γκέιτς, έκανε μια τολμηρή πρόβλεψη για την τεχνητή νοημοσύνη και δήλωσε ότι όλοι θα έχουν σύντομα έναν «ατζέντη», προσωπικό βοηθό τεχνητής νοημοσύνης που θα εργάζεται για αυτούς, ενώ η πραγματικότητα θα αλλάξει εντελώς σε πέντε χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Fortune . 

«Στο εγγύς μέλλον, όποιος είναι διαδικτυακός θα μπορεί να έχει έναν προσωπικό βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη που ξεπερνά κατά πολύ την σημερινή τεχνολογία», είπε ο δισεκατομμυριούχος. Πρόσθεσε ότι «το λογισμικό είναι ακόμα αρκετά χαζό», απόδειξη του ότι, όπως μόνο ο Λιακόπουλος έχει πει και γράψει, δεν έχουν παρουσιάσει ακόμα την τεχνητή νοημοσύνη στην τελειοποιημένη της μορφή (ΕΔΩ πως έχουν ακριβώς τα πράγματα).

Ο Bill Gates προβλέπει ότι ο κόσμος θα «αλλάξει εντελώς» τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο μεγιστάνας είπε ότι όλοι θα έχουν έναν προσωπικό βοηθό που μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα, επισημαίνοντας ότι η τεχνολογία μπορεί να κανονίσει ακόμη και ολόκληρα ταξίδια για τους χρήστες της«Όταν σας ζητηθεί, θα προτείνει πράγματα που πρέπει να κάνετε με βάση τα ενδιαφέροντά σας και την τάση σας για περιπέτεια, και θα κάνει κρατήσεις στα είδη εστιατορίων που θα απολαύσετε», είπε ο κ. Γκέιτς. Και πρόσθεσε: «Αντίθετα, αν θέλετε αυτό το είδος βαθιάς εξατομικευμένου προγραμματισμού σήμερα, πρέπει να πληρώσετε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα και να αφιερώσετε χρόνο λέγοντάς του τι θέλετε».

Ο κ. Γκέιτς συνέχισε λέγοντας ότι τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης θα «κάνουν ακόμη περισσότερα» από τα εργαλεία παραγωγικότητας.  Είτε εργάζεστε σε γραφείο είτε όχι, ο βοηθός AI θα μπορεί να σας βοηθήσει με τον ίδιο τρόπο που οι προσωπικοί βοηθοί υποστηρίζουν τα στελέχη σήμερα, κατέληξε.

Ο συνιδρυτής της Microsoft ισχυρίστηκε ότι η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς για να απλοποιήσει, όπως ισχυρίζεται, την ζωή, εκτελώντας πιο περίπλοκες δραστηριότητες!  Υποστήριξε ότι θα μπορούν να βοηθήσουν «ουσιαστικά σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και σε κάθε τομέα της ζωής». Θα βοηθήσουν ή θα μπορούν τελικά και να διοικήσουν (ΕΔΩ);;;

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί