Γερμανία: Τα παιδιά χριστιανών γίνονται μουσουλμάνοι από φόβο

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Bild

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, στην Γερμανία ζητούν την ίδρυση χαλιφάτου οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί που ζουν εκεί!

Σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με την Bild, αξιωματικός της κρατικής ασφάλειας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Η κατάσταση στα σχολεία είναι ακόμη πιο δραματική. Λέει, «Όλο και περισσότεροι γονείς Γερμανών παιδιών στρέφονται σε συμβουλευτικά κέντρα επειδή τα χριστιανά παιδιά θέλουν να γίνουν μουσουλμάνοι, ώστε να μην είναι πλέον ξένοι στο σχολείο».

► Αιτία: Ο αριθμός των μουσουλμάνων παιδιών στα σχολεία αυξάνεται ραγδαία εδώ και χρόνια. Τα παιδιά των χριστιανών είναι συχνά μειοψηφία, ειδικά στις μεγάλες πόλεις. Ο δημόσιος προστάτης σημειώνει: «Λόγω της έντονης μετανάστευσης τα τελευταία οκτώ χρόνια, το ποσοστό των μουσουλμάνων νέων και παιδιών στα σχολεία έχει αυξηθεί σημαντικά. Επιπλέον, πολλά από τα παιδιά προέρχονται από αυστηρά θρησκευόμενες οικογένειες. ».

► Πολλές μουσουλμανικές οικογένειες από αυτές τις χώρες έχουν τελείως διαφορετικά ηθικά πρότυπα από τις γερμανικές οικογένειες. Σύμφωνα με τον αξιωματικό, οι άνθρωποι ζουν αυστηρά σύμφωνα με το Κοράνι και το Ισλάμ και η τιμή της οικογένειας προηγείται.

«Όταν τα κορίτσια στο σχολείο συμπεριφέρονται πολύ δυτικά στα μάτια των μουσουλμάνων νέων, δεν φορούν μαντίλα ή συναντούν αγόρια, τότε εκείνοι προειδοποιούν τα κορίτσια να συμπεριφέρονται σαν πιστές μουσουλμάνες», αναφέρει.

► Οι Γερμανοί δάσκαλοι στα σχολεία είναι συγκλονισμένοι, κάνουν τα στραβά μάτια, δεν κάνουν τίποτα ή αποτυγχάνουν στο να κάνουν κάτι. Ο αξιωματικός της κρατικής ασφάλειας προειδοποιεί: «Οι άνδρες μουσουλμάνοι φοιτητές εμφανίζονται συνήθως πολύ απειλητικοί και μερικές φορές βίαιοι. Νέες παράλληλες κοινωνίες αναδύονται στις αυλές των σχολείων. Και αν ακόμα περισσότερα προσφυγόπουλα έρθουν ξανά στο σχολείο το καλοκαίρι, η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο εκρηκτική».

► Υπάρχουν πλέον σχολεία σε μεγάλες πόλεις όπου το ποσοστό των μουσουλμάνων μαθητών υπερβαίνει το 80 τοις εκατό: Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Όφενμπαχ, Ντούισμπουργκ, Έσσεν. Και οι μαθητές υποκινούνται από νεαρούς μουσουλμάνους. Η Προστασία του Πολίτη τονίζει: «Υπάρχουν ορισμένα κανάλια στα social media στα οποία οι ισλαμικοί αστέρες της ποπ πείθουν τους μαθητές ότι πρέπει να αντιταχθούν στον δυτικό τρόπο ζωής και ότι μόνο ένα χαλιφάτο είναι η σωστή μορφή διακυβέρνησης».

«Τα παιδιά μας τώρα πρέπει να πληρώσουν την αποτυχία της πολιτικής ένταξης μεταναστών. Είναι πεπεισμένα ότι οι μουσουλμάνοι μαθητές είναι ξεχωριστοί, ενώ οι χριστιανοί, και επομένως άπιστοι μαθητές, είναι άχρηστοι», καταλήγει αξιωματικός της κρατικής ασφάλειας!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί