Η «ΒΟΜΒΑ» έπεσε: Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να κυβερνήσει – Ο Λιακόπουλος δικαιώνεται στα πάντα, vid

Και στην δικαιολογία που ξεκίνησαν να δίνουν για να γίνει σε βάθος χρόνου αποδεκτή η εξουσία της

Ο βασιλιάς του Podcast, Αμερικανός παραγωγός, Joe Rogan, συζητά για την πιθανότητα η Τεχνητή Νοημοσύνη να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ! Μάλιστα παρουσιάζεται ως αδιάφθορη και ικανή να δίνει λύσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, της πολιτικής και της οικονομίας!

Σημειώνεται πως η τεχνητή υπερνοημοσύνη θα έχει δική της προσωπικότητα και δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα στους ανθρώπους στην τελική, ας πούμε, μορφή της (ΕΔΩ τι ισχύει πραγματικά).

Όπως ειπώθηκε στην συζήτηση του Ρόγκαν:

«Μιλούσαμε για ένα πρόεδρο «ΑΙ-Τεχνητής Νοημοσύνης». -Ναι! Χρειαζόμαστε ένα πρόεδρο που να έχει ανοσία σε τάσεις διαφθοράς μεροληψίας και, κάποιος που απλώς να βλέπει τα πράγματα με ορθολογικό και έξυπνο τρόπο, ο οποίος να καλύπτει όλους τους κλάδους, σωστά;

Πως θα μπορούσε οποιοσδήποτε πρόεδρος πραγματικά να είναι ειδικός στην εξωτερική πολιτική, το περιβάλλον, την οικονομία, την κοινωνική δικαιοσύνη τα έργα υποδομής, την μετανάστευση, -δεν είναι δυνατό! Πώς θα μπορούσε ένα άτομο πραγματικά να γνωρίζει τις σωστές λύσεις σε όλα αυτά τα ζητήματα!

Πώς θα μπορούσε κάποιος να διαχειριστεί όλα αυτά τα πράγματα; Δεν μπορεί, αλλά η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε.  Η «ΑΙ» δεν έχει γιό που να παίρνει χρήματα».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί