Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στην Αθήνα – ‘Εριξαν κόκκινη μπογιά στο συντριβάνι στο Σύνταγμα

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Από νωρίς σήμερα το πρωί το κέντρο της Αθήνας ήταν απροσπέλαστο εν μέσω των συγκεντρώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά, με την Τροχαία να προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων διαδηλωτές έριξαν κόκκινη μπογιά στο συντριβάνι στο Σύνταγμα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΔΩ

ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις σε πλατεία Κλαυθμώνος, Πλατεία Κοραή και Πλατεία Συντάγματος, ζητώντας μεταξύ άλλων αυξήσεις κατά 10% στους μισθούς, επαναφορά των Δώρων και στο Δημόσιο, αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ και στήριξη του ΕΣΥ με γενναία χρηματοδότηση και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Στο μεταξύ, σε στάσεις εργασίας προχωρούν κατά τη διάρκεια της ημέρας οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια.

Έως τις 16.30 το απόγευμα το Μετρό θα παραμείνει ανοιχτό, ενώ λεωφορεία και τρόλεϊ θα κλυκλοφορούν στους δρόμους έως τις 9 το βράδυ.

(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί