• Αρχική
  • Άρθρα
  • Όλοι συμφώνησαν να γίνει αύξηση μισθών στους εργαζομένους! Μετά όμως «πάγωσαν», ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι συμφώνησαν να γίνει αύξηση μισθών στους εργαζομένους! Μετά όμως «πάγωσαν», ΒΙΝΤΕΟ

AYKSISI_MISTHWN
Μήπως τα πράγματα οδηγούνται σκοπίμως σε αδιέξοδο;;;

Οι παρακάτω εικόνες που θα δείτε σχετίζονται με την αλληλέγγυα οικονομία που ευαγγελίζεται η ελίτ των διεθνιστών και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Γνωστός οικονομολόγος ρωτούσε τον κόσμο, αν υποστηρίζει την ιδέα να αυξηθούν τα ωρομίσθια στα 15 δολάρια την ώρα.

Όλοι υποστήριξαν την εν λόγω πρόταση, ωστόσο, όταν τους ειπώθηκε πως για να αυξηθούν οι μισθοί των εργαζομένων, πρέπει να πληρώσουν οι ίδιοι ένα επιπλέον ποσό ύψους 15% με τις αγορές τους, τότε έκαναν πίσω.

Από την μία κανείς δεν θέλει να αυξηθούν οι τιμές κατά 15%, αλλά από την άλλη όλοι παριστάνουν τους δήθεν ανθρωπιστές και τάσσονται υπέρ της αύξησης των μισθών των εργαζομένων, καθώς πολλοί νομίζουν ότι υπάρχουν τα λεγόμενα «λεφτόδεντρα»..

Όταν διπλασιάζονται λοιπόν οι μισθοί, κανείς δεν σκέφτεται πως για να συμβεί αυτό, αυξάνονται οι φόροι των επιχειρήσεων ή της κοινωνίας και ως εκ τούτου η οικονομία οδηγείται σε αδιέξοδο, καθότι άπαξ και οι επιχειρήσεις ή οι πολίτες δεν μπορέσουν να ανταποκριθούν στην υψηλή φορολογία, τότε οδηγούνται σε λουκέτα και στην φτώχεια, άρα αποδυναμώνεται η παραγωγική οικονομία, μειώνονται τα έσοδα του Κράτους από τους φόρους και τα πάντα τινάσσονται στον «αέρα».

Αύξηση ημερομίσθιων χωρίς αύξηση κερδών σε μία επιχείρηση σημαίνει αύξηση τιμών και φόρων.

Ωστόσο, η αλληλέγγυα οικονομία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και των διεθνιστών ευαγγελίζεται αύξηση φόρων και τιμών με αφορμή το… περιβάλλον με στόχο την αύξηση μισθών-επιδομάτων, αλλά ταυτόχρονα, όπως λένε, πρωταρχικός των επιχειρήσεων θα σταματήσει να είναι το ΚΕΡΔΟΣ (ΕΔΩ)!!!

Ποιοι θα τα πληρώσουν όλα αυτά; Πώς θα επιβιώσουν οι επιχειρήσεις χωρίς κέρδος;;;

Μήπως λοιπόν τα πράγματα οδηγούνται σκοπίμως σε αδιέξοδο;;;

Δείτε το βίντεο: