Μήνυμα «φωτιά» αστυνομικού σε αστυνομικούς: Σταματήστε, έρχεται λαίλαπα παντού (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικά λόγια που πρέπει να εισακουστούν από τα όργανα της τάξης…

Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες άγριων περιστατικών βίας από την Αστυνομία, ανά τον πλανήτη. Ένα βίντεο αστυνομικού από τις ΗΠΑ έρχεται να βάλει «φωτιά».

Τι έχουμε δει μέχρι στιγμής εν τάχει

Στην Αυστραλία συλλαμβάνουν μάνα και πατέρα, αρπάζοντάς τους τα παιδιά, στην Γερμανία προχωρούν σε βίαιες συλλήψεις, στην Ινδία χρησιμοποιούν δαγκάνες για να αρπάζουν τους ανθρώπους, σε κάποιες χώρες στρατολογούν ρομπότ ώστε να προειδοποιούν τους πολίτες, στην Βρετανία μπουκάρουν σε σπίτια ό,τι ώρα θέλουν, ενώ στις ΗΠΑ αριστεροί κυβερνήτες ή δήμαρχοι απειλούν τους Αμερικανούς με συλλήψεις ή αστυνομικοί τους αρπάζουν έξω από μέσα μεταφοράς. Και πόσα άλλα περιστατικά ξεχνάμε αυτή την στιγμή!

Στην Ελλάδα δεν έχουμε γίνει ακόμα μάρτυρες περιστατικών ακραίας βίας, λόγω κορωνοϊού, ωστόσο ιερείς οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο επειδή κοινώνησαν πιστούς ή άνοιξαν εκκλησίες, σε περίοδο καραντίνας, ενώ ύποπτη είναι η εικόνα με τα drones που πετούν πάνω από πολίτες σε δρόμους και παραλίες προειδοποιώντας τους να κρατούν τις αποστάσεις που έχουν επιβληθεί παγκοσμίως.

Τα πρώτα σύννεφα φανερώθηκαν για τα καλά και η καταιγίδα της απόλυτης χούντας απειλεί πλέον ανοιχτά τους πάντες και τα πάντα.

Το βίντεο του αστυνομικού

Αστυνομικός στις ΗΠΑ, πρώην πολεμιστής στο Ιράκ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους συναδέλφους τους στην άλλη μεριά του Ατλαντικού αλλά και όλου του πλανήτη.

«Έχω δει αστυνομικούς σε εθνικό επίπεδο να επιβάλλουν τυραννικές εντολές εναντίον των ανθρώπων. Δεν είμαι σίγουρος πια πως πρόκειται για μία μειοψηφία. Κάθε φορά που κοιτάω στο διαδίκτυο βλέπω ανθρώπους να συλλαμβάνονται ή να αναφέρονται επειδή πηγαίνουν στην εκκλησία ή ταξιδεύουν στους αυτοκινητόδρομους, γιατί κάνουν σερφινγκ, γιατί ανοίγουν τις επιχειρήσεις τους, γιατί πηγαίνουν στο πάρκο με τις οικογένειές τους ή επειδή φτιάχνουν νύχια έξω από το σπίτι τους ως τόπο επιχείρησης. Βάζουν μυστικούς πράκτορες να πάνε εκεί να τους συλλάβουν και να τους κατηγορήσουν με τι; Είναι έγκλημα να κάνουν νύχια στο σπίτι τους;», αναρωτιέται ο αστυνομικός.

«Τέτοιου είδους περιστατικά τα βλέπουμε όλο και περισσότερο», συμπληρώνει προτρέποντας τους συναδέλφους να μην παραβιάζουν τα κατοχυρωμένα συνταγματικά δικαιώματα των ανθρώπων επειδή τους δίνουν τέτοιες εντολές.

Τέλος προειδοποιεί πως ο αμερικανικός λαός (αλλά και όλοι οι λαοί) θα ξεσηκωθούν και θα δούμε αιματηρές συγκρούσεις στους δρόμους, παντού στις ΗΠΑ (και όχι μόνο).

Με μία φράση προειδοποιεί πως: έρχεται λαίλαπα, αν συνεχιστεί όλο αυτό.

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και πρέπει να το δουν οι αστυνομικοί όλου του πλανήτη και φυσικά της Ελλάδας, προκειμένου κανείς να μην γίνει, συνειδητά ή ανεπίγνωστα, «εργαλείο» κάποιων που θέλουν, εκ των πραγμάτων, να επιβάλλουν αυταρχισμό και εν τέλει ολοκληρωτισμό σε παγκόσμιο επίπεδο!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί