• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Δαγκάνα» αρπάζει ανθρώπους σαν τα ζώα – Πρωτοφανείς πρακτικές με αφορμή τον ιό (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δαγκάνα» αρπάζει ανθρώπους σαν τα ζώα – Πρωτοφανείς πρακτικές με αφορμή τον ιό (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ακόμα είμαστε στην αρχή…

Βίντεο από την Ινδία δείχνει αστυνομικούς να χρησιμοποιούν μία μεταλλική «δαγκάνα», προκειμένου να συλλαμβάνουν-αρπάζουν τους αντιφρονούντες, όσους δηλαδή παραβιάζουν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης του κορωνοϊού.

«Χέρια πάνω», φωνάζει ένας αστυνομικός, κατά την διάρκεια της επίδειξης του… εργαλείου αρπαγής ανθρώπων, το οποίο μοιάζει με βούκεντρο, ενώ δεν ηλεκτρίζει (ακόμα).

Το βούκεντρο είναι κάτι σαν βέργα, η οποία χρησιμοποιείτο από τους αγρότες κατά την διάρκεια οργώματος με βόδια. Στην μία άκρη είχε μεταλλική βάση για να καθαρίζουν το αλέτρι και στην άλλη της άκρη ήταν αιχμηρή, ούτως ώστε να κεντρίζει τα βόδια

Με αυτή την δαγκάνα-βούκεντρο, ο πολίτης θα παγιδεύεται από τον μηχανισμό του αστυνομικού, γύρω από το σώμα του.

Δείτε:

Σημειώνονται πως στην Ινδία οι άνθρωποι που φέρονται ότι πάσχουν από κορωνοϊό, «μαρκάρονται» με μία σφραγίδα στο χέρι, η οποία παραπέμπει σε εικόνες Αποκάλυψης.

Η εν λόγω «σφραγίδα» ξεκαθαρίζει στους υπολοίπους πως δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τους συγκεκριμένους ανθρώπους λόγω κορωνοϊού. Στην στάμπα υπάρχει και η ημερομηνία μέχρι την οποία οφείλουν να βρίσκονται σε καραντίνα.

Αργότερα δεν αποκλείεται να λαμβάνουν στο χέρι «χάραγμα», οι πειθήνιοι πολίτες, εκείνοι δηλαδή, που έχουν αποδεχθεί τα κατάλληλα εμφυτεύματα και φάρμακα κατά των ιών.