Τα έλεγε ο Λιακόπουλος και τώρα τα ζούμε. Αστυνομικοί σπάνε την πόρτα πολίτη και μπαίνουν μέσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγο οι πολίτες δεν θα έχουν το δικαίωμα ούτε να διαμαρτυρηθούν...

Βίντεο από την Βρετανία δείχνει αστυνομικούς να μπαίνουν διά της βίας σε σπίτι πολίτη, σπάζοντας την πόρτα, προκειμένου να ελέγξουν, αν έχει διοργανώσει στο σπίτι του κοινωνική συνάθροιση, παραβιάζοντας τα μέτρα καραντίνας του κορωνοϊού.

Η έφοδος έγινε μάλιστα μετά από καταγγελία γείτονα, στο πλαίσιο του «κράτους ρουφιάνων» που έρχεται ως «γαρνιτούρα» στην παγκόσμια χούντα που ετοιμάζεται.

«Είχαμε μια κλήση πως ίσως κάτι συμβαίνει εδώ και ως εκ τούτου έπρεπε να έρθουμε και να ελέγξουμε», είπε η γυναίκα αστυνομικός, καθώς παραβίασαν την πόρτα του πολίτη, ο οποίος αρνήθηκε να την ανοίξει.

«Πρέπει να ελέγξουμε τα δωμάτια να βεβαιωθούμε πως όλα είναι εν τάξει, προσέθεσε με τον άντρα να της απαντά: «Τι κάνετε στο σπίτι μου».

Τελικά, οι αστυνομικοί αφού ήλεγξαν τα πάντα, έφυγαν με τον άντρα να βρίζει, δείχνοντας την σπασμένη πόρτα του!

Δείτε το βίντεο:

Κάποια στιγμή, με το σκεπτικό αυτό, αφού δεν θα υπάρχει ιδιοκτησία, θα μας πουν πόσα τετραγωνικά δικαιούται ο καθένας και θα μας πουν να επιλέξουμε με ποιους θα μένουμε, αλλιώς θα μας βάλουν αυτοί όποιους θέλουν μέσα στο σπίτι.

Στα άδεια σπίτια θα βάλουν με τα ίδια κριτήρια άστεγους κάθε προέλευσης.

Μη τολμήσει κανείς να πει ότι αυτά είναι υπερβολές του Λιακόπουλου, γιατί θα τα λουστεί όπως όλα τα άλλα και θα γίνει ρεζίλι.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί