Η ΧΟΥΝΤΑ ξεπρόβαλε! «Θα σας κλείσουμε, θα σας συλλάβουμε, θα σας βάλουμε φυλακή» (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Ιδού ο στόχος του κορωνοϊού...

Οι ψηφοφόροι του Σικάγου είχαν εκλέξει προσφάτως μια αριστερή, πρόμαχο των LGBTQ, για δήμαρχο της πόλης τους.

Η Λόρι Λάιτφούτ, 56 ετών, πρώην ομοσπονδιακή εισαγγελέας, η οποία είχε ιδίως ηγηθεί μιας επιτροπής που ήλεγχε τη δράση της αστυνομίας, είχε κερδίσει με διαφορά την Τόνι Πρέκγουινκλ, εξίσου Δημοκρατική πολιτικό.

Η Λάιτφούτ έλαβε το 74% των ψήφων!

Εντοπίσαμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα βίντεο!

Στο πρώτο βίντεο, η Λάιτφούτ αναφέρεται στα μέτρα περιορισμού, λέγοντας σε αυστηρό τόνο:

«Θα σας κλείσουμε (τις επιχειρήσεις), θα σας αναφέρουμε και αν χρειαστεί θα σας συλλάβουμε και θα σας βάλουμε φυλακή. Τέλος! Μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό. Μην μας αναγκάσετε να σας φερθούμε σαν εγκληματίες, αλλά αν φέρεστε σαν εγκληματίες και παραβιάζετε τον νόμο και αρνείστε να σώζετε ζωές στην πόλη, εν μέσω πανδημίας, θα σας φυλακίζουμε. Τέλος!».

Ήταν άραγε φορτισμένη από τα γεγονότα με τον κορωνοϊό και μίλησε έτσι;

Βρήκαμε επίσης ένα άλλο βίντεο, το οποίο ενδεχομένως να απαντά στο ερώτημα!

Στην αρχή του βίντεο φαίνεται η Δήμαρχος του Σικάγο, η οποία χρησιμοποιεί την φράση «Νέα Τάξη Πραγμάτων» και φαίνεται να λέει (τουλάχιστον σε αυτό το απόσπασμα, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι εννοεί ακριβώς) πως προτιμά αστυνομικούς, οι οποίοι «υπόσχονται δέσμευση και πίστη στην Νέα Τάξη Πραγμάτων» και στις αξίες της.

Πέραν τούτου το βίντεο είναι συναρπαστικό καθώς δείχνει πόσες φορές έχει ειπωθεί η φράση «Νέα Τάξη Πραγμάτων» από γνωστές προσωπικότητες.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί