ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ!!! Υπέγραψαν ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τον Bill Gates στην Ευρώπη – Ξεκινά το «ΠΑΝΗΓΥΡΙ»! vid

«ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ»!

Πέφτουν οι μάσκες! Οι πολιτικοί παρουσιάζουν επίσημα τους διεθνιστές, οι οποίοι με την σειρά τους θα οργανώσουν την παγκόσμια ιδιωτική πρωτοβουλία (ΕΔΩ), η οποία θα κυριαρχήσει πάνω στους πάντες με στόχο να φέρει τον έναν ηγέτη, ο οποίος θα εφαρμόσει το νέο αριστερόστροφο σύστημα διακυβέρνησης της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Ως εκ τούτου, στην επίσημη υπογραφή της συμφωνίας για το EU Catalyst, προχώρησαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή η EBRD και το Breakthrough Energy Catalyst, που στηρίζεται από τον επιχειρηματία Bill Gates, η οποία αναμένεται να δώσει ώθηση στις επενδύσεις σε «καθαρές» τεχνολογίες στην ΕΕ, δηλαδή τις πράσινες, οι οποίες θα επιφέρουν φτωχοποίηση (ΕΔΩ).

Tο πρόγραμμα ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων μέσα στην επόμενη 5ετία (2022-2026) θα ενισχύσει επενδύσεις σε τεχνολογίες για το κλίμα, όπως είναι η αποθήκευση ενέργειας, οι τεχνολογίες καθαρού υδρογόνου, η απόθηκευση CO2 απευθείας από την ατμόσφαιρα και τα βιώσιμα αεροπορικά καύσιμα.

Πρόκειται για  τεχνολογίες που θεωρούνται κρίσιμες για τον περιορισμό δήθεν των εκπομπών αερίων από τομείς όπως η βαριά βιομηχανία και η αεροπορία, αλλά παραμένουν πολύ ακριβές ώστε να υπάρξει κλιμάκωσή τους, εάν δεν τύχουν  υποστήριξης προκειμένου να είναι ανταγωνιστικές  με τις φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις των ορυκτών καυσίμων.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ: ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ (ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ) ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ή ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

Οι πρώτες… επενδύσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο 2022, δηλαδή ΑΜΕΣΑ!!!

Δείτε στο βίντεο την παρουσίαση του Bill Gates από την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Γκέρτρουντ φον ντερ Λάιεν.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ BILL GATES ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΆΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ: «Συλλάβετε τον Bill Gates»! Παγκόσμιος «σεισμός» με αποκαλύψεις, βγήκε πράμα στην φόρα, vid

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΟΥΡΣΟΥΛΑ:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί