Ενώ οι Έλληνες τιμούσαν την Ανάσταση, κάποιοι έκαναν κάτι ΑΛΛΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμάζεται η έλευση...

Έπειτα από πρωτοβουλία της Lady Gaga, έλαβε χώρα η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία «One World: Together At Home», η οποία είχε την στήριξη του κινήματος Global Citizen σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Ξεκίνησε το Μ. Σάββατο στις 14.00 τοπική ώρα στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ (21.00 ώρα Ελλάδας) και κράτησε πάνω από 8 ώρες, την ώρα δηλαδή που στην Ελλάδα τιμούσαμε την Ανάσταση.

Για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τα έχουμε πει (διαβάστε ΕΔΩ)

Τι είναι όμως το κίνημα Global Citizen – Πολίτης του κόσμου;

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα «globalcitizen.org», «το Global Citizen είναι ένα κίνημα αφοσιωμένων πολιτών που χρησιμοποιούν την συλλογική τους φωνή για τον τερματισμό της ακραίας φτώχειας έως το 2030». Ως εκ του θαύματος έχουν ίδιο στόχο χρονικά με την Ατζέντα 2030 του Ο.Η.Ε.

Την γνωρίζετε; Δείτε το βίντεο:

Προσέξετε μιλούν για την εξάλειψη της ακραίας φτώχειας, όχι της φτώχειας γενικώς. Άραγε αυτό σημαίνει την δημιουργία ενός πλανήτη φτώχειας, όπου οι περισσότεροι θα ζουν με επιδόματα ή δωρεές, τα οποία θα παρέχει μια ολιγαρχία πολιτικών και καλλιτεχνών;

Η πρωτοβουλία συγκέντρωσε 127,9 εκ. δολάρια για την μάχη κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19.

Τα αμερικανικά δίκτυα ABC, NBC, ViacomCBS Networks, iHeartMedia και Bell Media μετέδωσαν ζωντανά το event, ενώ για online streaming προσφέρθηκαν οι κορυφαίες πλατφόρμες Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, beIN Media Group, Facebook, Instagram, LiveXLive, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, TIDAL, TuneIn, Twitch, Twitter, Yahoo και YouTube.

Όλα τα καλά παιδιά…

Ποιοι έδωσαν το «παρών» πέραν των καλλιτεχνών με επικεφαλής την Lady Gaga, την οποία βλέπετε εδώ να δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη, με την μορφή ενός ρομπότ, έχει υπερισχύσει της ανθρώπινης φύσης, την οποία κρατά καλωδιωμένη στα χέρια της;

Καταρχάς μήνυμα έστειλε, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Antonio Guterres, ο οποίος επανέλαβε πως πρέπει ΟΛΟΙ οι άνθρωποι να ενωθούν, ώστε να νικηθεί ο κορωνοϊός και να δημιουργηθεί ένας δικαιότερος κόσμος. Ουσιαστικά στην ρητορική για την ένωση όλων των ανθρώπων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας… δικαιότερος, όπως διατείνονται, κόσμος και να εξαλειφθεί η ακραία φτώχεια, προστέθηκε απλά ο κορωνοϊός.

«Μαζί θα νικήσουμε τον ιό και θα χτίσουμε έναν δικαιότερο κόσμο, ως ενωμένοι πολίτες και ενωμένα έθνη», ήταν το σχόλιο του Guterres, ο οποίος κάλεσε εκ νέου να υπάρχει παγκόσμια κατάπαυση πυρός, έτσι ώστε να προωθηθούν «ειρηνικά» τα όποια παγκόσμια σχέδια.

«Βγάλτε το πορτοφόλι σας, βοηθήστε την προσπάθεια και στη συνέχεια χαλαρώστε στην πολυθρόνα του σπιτιού σας και απολαύστε το σόου», είπε η Lady Gaga, η οποία παρουσιάστηκε με σοβαρή αμφίεση σε αντίθεση με εικόνες του παρελθόντος, κατά τις οποίες έχει κατηγορηθεί ακόμα και για «λατρεία στον Σατανά».

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν:

  • Η (;) σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα, Μισέλ, ο οποίος, σύμφωνα με εκπροσώπους του αμερικανικού επιχειρείν, είχε διαλύσει την οικονομία της χώρας, δημιουργώντας εκατομμύρια ανέργους (ΕΔΩ).
  • Η Laura Bush, σύζυγος του George W. Bush, ο οποίος δήλωνε πως ο «θεός» του είπε να βομβαρδίσει το Ιράκ, καθώς και νύφη του George H. W. Bush, ο οποίος είχε αναγγείλει την απαρχή της προσπάθειας επιβολής μια νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.

Δεν θα μπορούσε να λείπει και η «αγία» (ΕΔΩ) Greta Thunberg, η οποία έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης, ενώ όπως είπε, «όταν τελειώσουν όλα αυτά, πρέπει να σταματήσουμε την μαζική οικοδόμηση και να προστατεύσουμε την φύση».

Στην παρουσίαση ήταν ο Jimmy Fallon, o Jimmy Kimmel και ο Stephen Colbert, η all-star δηλαδή των αμερικανικών εκπομπών.

Όλοι εκεί! Ή μάλλον σχεδόν όλοι, καθώς ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έλαμψε διά της απουσίας του, διαφωνώντας, καθέτως και οριζοντίως, με την αριστερόστροφη πολιτική του ΟΗΕ και των διεθνιστών του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ, προτιμώντας, αντίθετα, να στηρίξει την επιχειρηματικότητα και όχι ό,τι την καταπολεμά (ΕΔΩ)! Εξάλλου, στο θέμα του κορωνοϊού, ο Ντ. Τραμπ έχει στρέψει τα βέλη του εναντίον του ΠΟΥ και της Κίνας (ΕΔΩ), ενώ οι καλλιτέχνες στηρίζουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με βασικό χρηματοδότη τον Bill Gates.

Άραγε, όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες που έχουν απήχηση σε τεράστιο μέρος των πολιτών, θα είναι εκείνοι που θα υποδείξουν, κυρίως στην νεολαία, ποιος θα είναι ο παγκόσμιος ηγέτης του ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ, που ετοιμάζεται;

Εδώ όλο το χθεσινό LIVE των 8 ωρών:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί