«Πυρ» κατά της Νέας Τάξης από τον Τραμπ! Καλεί Αμερικανούς σε ξεσηκωμό: «Η Βιρτζίνια είναι υπό πολιορκία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για πρώτη φορά Αμερικανός Πρόεδρος καλεί πολίτες σε ξεσηκωμό κατά μέτρων...

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κάλεσε σήμερα, μέσω αναρτήσεων που έκανε στο Twitter, τον αμερικανικό λαό να απελευθερώσει την Μινεσότα, το Μίσιγκαν και την Βιρτζίνια.

Στις εν λόγω Πολιτείες, υπάρχουν διαδηλωτές που έχουν συγκεντρωθεί εναντίον των μέτρων καραντίνας από αριστερόστροφους κυβερνήτες των Δημοκρατικών, οι οποίοι ανήκουν στο Βαθύ Κράτος της Νέας Τάξης που θέλει να κερδίσει εκ νέου τον Λευκό Οίκο.

«Απελευθερώστε την Μινεσότα, το Μίσιγκαν», έγραψε ο Τραμπ. «Απελευθερώστε την Βιρτζίνια, είναι υπό πολιορκία», συμπλήρωσε.

Είναι η πρώτη φορά που Αμερικανός Πρόεδρος καλεί τον λαό σε αντίδραση.

Σημειώνεται πως ο Τραμπ αποφάσισε την 1η Μαΐου (ιερή ημέρα για τους πεφωτισμένους διεθνιστές που τάσσονται εναντίον του) να ξανανοίξει τις ΗΠΑ. Ο Αμερικανός πρόεδρος εδώ και ημέρες έχει δείξει σαφή πρόθεση να θέσει σε τροχιά επανεκκίνησης την οικονομία, καθώς 22 εκατομμύρια εργαζόμενοι έχουν χάσει την δουλειά τους μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Το σχέδιο περιλαμβάνει τρεις φάσεις! Μέσω αυτών των φάσεων, η Εθνική Δεξιά στις ΗΠΑ ευελπιστεί να επαναφέρει το συντομότερο δυνατό τις ΗΠΑ στην κανονικότητα, έτσι ώστε να μην σπεύσει η λεγόμενη Νέα Τάξη των Ομπάμα και Χίλαρι να αξιοποιήσει ενδεχόμενη οικονομική κατάρρευση και να προκαλέσει πολιτικό χάος στις ΗΠΑ (περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1251169987110330372

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1251169217531056130

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1251168994066944003

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί