Ο Τραμπ λέει «STOP» στην καταστροφή της Αμερικανικής οικονομίας από τον ιό – Σχέδιο τριών φάσεων (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχέδιο «Opening Up America Again».

Ο Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να μην καταστραφεί η αμερικανική οικονομία από τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε το σχέδιο «Opening Up America Again».

Το σχέδιο ξεκινά την 1η Μαΐου και περιλαμβάνει τρεις φάσεις! Μέσω αυτών των φάσεων, η Εθνική Δεξιά στις ΗΠΑ ευελπιστεί να επαναφέρει το συντομότερο δυνατό τις ΗΠΑ στην κανονικότητα.

«Η Αμερική θέλει να είναι ανοιχτή και οι Αμερικανοί θέλουν να είναι ανοιχτή», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, τονίζοντας ότι η γενική καραντίνα δεν αποτελεί μία μόνιμη ή αποδεκτή λύση.

Όπως σχολιάζεται, το περίγραμμα του σχεδίου Τραμπ βασίζεται στα τελευταία δεδομένα, μετριάζει τον κίνδυνο επανεμφάνισης της επιδημίας, προστατεύει τους πιο ευάλωτους και μπορεί να εφαρμοστεί σε επίπεδο πολιτείας ή νομού-κομητείας. Αυτό βρίσκεται στην κατά τη διακριτική ευχέρεια των κυβερνητών, όπως αναφέρει το έγγραφο που παρουσίασε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Πιο αναλυτικά:

ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ!

Οι πολίτες οφείλουν να εξακολουθούν να τηρούν τις κατευθυντήριες γραμμές. Η «κοινωνική απόσταση» στο κοινό θα συνεχιστεί και όχι οι συγκεντρώσεις περισσότερων από 10 ατόμων. Τα ευάλωτα άτομα θα πρέπει να μείνουν αποκλεισμένα στις οικίες τους. Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις που δεν θεωρούνται σκόπιμες και επιβεβλημένες, θα πρέπει να αποφεύγονται.

Θα ενθαρρυνθεί η τηλεργασία. Τα σχολεία και τα μπαρ θα παραμείνουν κλειστά, και οι εγκαταστάσεις διαβίωσης ηλικιωμένων δεν θα επιτρέπονται σε εξωτερικούς επισκέπτες.

Ωστόσο, καθιστικά εστιατόρια, κινηματογράφοι, αθλητικοί χώροι, χώροι λατρείας και γυμναστήρια θα επιτρέπεται να ανοίξουν, εφόσον θα είναι σε θέση να επιβάλουν πρωτόκολλα «αυστηρής κοινωνικής απόστασης» και υγιεινής.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ

Θα μπορούσαν να ανοίξουν οι Πολιτείες που βλέπουν κάμψεις στους αριθμούς κρουσμάτων και να ανοίξουν σχολεία, γυμναστήρια, μπαρ και εστιατόρια. Θα γίνονται συγκεντρώσεις έως 50 ατόμων, ενώ οι μεγάλοι χώροι θα πρέπει να παρακολουθούν «μέτρια» κοινωνική απόσταση.

ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ

Επιστροφή στην κανονικότητα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί