ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Όλη αλήθεια για τον Bill Gates και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Μικρός που είναι ο... κόσμος!

Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει την χρηματοδότηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας έπεσε σαν «βόμβα» στους διεθνιστές της Δύσης, ιδιαιτέρως στο Bill Gates, ο οποίος επιδιώκει, όπως ήδη γνωρίζετε, να λανσάρει εμβόλιο και ψηφιακή ταυτότητα σε όλους τους ανθρώπους, καθώς έτσι θεωρεί πως θα σωθούμε από τον κορωνοϊό. Άλλοι βέβαια, όπως ο Robert Kennedy Jr. (ΕΔΩ), υποστηρίζουν πως ο Bill Gates συμβάλλει στην εγκαθίδρυση δικτατορίας στην Παγκόσμια Υγεία.

«Ο κόσμος χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας», τόνισε αγχωμένος ο Μπιλ Γκέιτς, με μια δήλωση στο twitter, μετά την απόφαση «βόμβα» του Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσουν οι ΗΠΑ την χρηματοδότηση στο όργανο του Ο.Η.Ε.

Γιατί αντέδρασε ο Bill Gates; Ποιός άλλος χρηματοδοτεί τον Οργανισμό, μετά τις ΗΠΑ;

Ο ΠΟΥ δέχεται χρήματα από τα κράτη μέλη (194 στο σύνολο – οι ΗΠΑ δίνουν 400 έως 500 εκατομμύρια- συν δύο συνεργάτες), αλλά και δωρεές από ιδιώτες και οργανισμούς.

Με αυτά τα χρήματα, ο ΠΟΥ προωθεί τα παγκόσμια προγράμματα Υγείας, κατά τον Bill Gates, για το «καλό» μας, κατά άλλους για να ελεγχθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός.

Ποιος χρηματοδοτεί περισσότερο από όλους τις δωρεές στον ΠΟΥ;

Το γράφημα, στο τέλος του άρθρου, από τον ΠΟΥ δείχνει τα έσοδά του για το 2018/19:

  • Μετά τις ΗΠΑ -μακράν ο μεγαλύτερος χρηματοδότης- ακολουθεί το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates!
  • Πέραν τούτου, στην πέμπτη θέση βρίσκεται το GAVI Alliance (Η συμμαχία των Εμβολίων), το οποίο έχει ιδρυθεί από το ίδρυμα Bill and Melinda Gates! Εμβολιάζει, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του, τα μισά παιδιά του πλανήτη.
  • Στην όγδοη θέση βρίσκεται το National Philanthropic Trust, στο οποίο πρωταρχικός χρηματοδότης είναι, μαντέψτε, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates!

ΠΗΓΗ: devex.com

  • Τέλος στην ένατη θέση χρηματοδοτών του ΠΟΥ βρίσκεται το Rotary International, με το οποίο έχει στενότατές σχέσεις ο Bill Gates.

ΠΗΓΗ: rotary.org

Όπως αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ο Bill Gates χρηματοδοτεί μανιωδώς, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, προφανώς γιατί θεωρεί πως μέσω αυτού του Οργανισμού θα προωθήσει τα σχέδιά του ή κάποιων άλλων για την Παγκόσμια Υγεία.

Θα είναι για το καλό μας; Μία ψηφιακή ταυτότητα-εμβόλιο θα μας βοηθήσει; Θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ελευθερία μας;

ΠΗΓΗ: World Economic Forum

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί