Θα μας ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ με τα τρόφιμα της Νέας Εποχής;;; ΔΕΙΤΕ τι βρήκαν επιστήμονες – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Εδώ το καλό αρσενικό...

Και ενώ σύμφωνα με το Reuters, Ελλάδα είναι έτοιμη για το «νέο κρέας» και γενικά για τα νέα τρόφιμα εργαστηρίου και εντόμων, επιστήμονες φέρονται να εντόπισαν υψηλή συγκέντρωση αρσενικού σε τρίμματα που προέρχονται από αποξηραμένους γρύλους, οι οποίοι διατίθενται παγκοσμίως προς βρώση, ειδικά το αλεύρι που προέρχεται από αυτούς!!!

Ακούστε τον ερευνητή Dr. Tod Cooperman για την μελέτη που έκανε με συνεργάτες του στο εργαστήριο σε δείγματα αποξηραμένων γρύλων!

Καλή όρεξη στους λάτρεις των εντόμων και της Νέας Εποχής!!!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η σκόνη γρύλων είναι περίπου 60% πρωτεΐνη. Επειδή ένας αποξηραμένος γρύλος περιέχει πολλή πρωτεΐνη κι αυτή η πρωτεΐνη είναι στην πραγματικότητα πλήρης πρωτεΐνη, όπως άλλες ζωικές πρωτεΐνες, αν και θα περιέχει λίγα κορεσμένα λίπη και μια μικρή ποσότητα χοληστερόλης επίσης όπως άλλες ζωικής προέλευσης πρωτεΐνες.

Το πρόβλημα που ανακαλύψαμε, ωστόσο, είναι ότι μια απ’ αυτές τις σκόνες γρύλου ήταν σε μεγάλο βαθμό επιμολυσμένη με αρσενικό και μάλιστα με την χειρότερη μορφή αρσενικού — το ανόργανο αρσενικό. Στην πραγματικότητα ανακαλύψαμε 780 μέρη ανά δισεκατομμύριο ανόργανου αρσενικού σε ένα απ’ αυτά τα προϊόντα».

Δείτε την συνέχεια στο παρακάτω βίντεο:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί