ΕΤΟΙΜΗ για το «ΝΕΟ ΚΡΕΑΣ» η ΕΛΛΑΔΑ, σύμφωνα με το REUTERS – Ζητήστε συγγνώμη από τον Λιακόπουλο

Έφτασε η στιγμή...

Οι άνθρωποι στην ΕΛΛΑΔΑ θα έχουν σύντομα άλλη επιλογή όταν ψάχνουν για κρέας σε καταστήματα τροφίμων ή επιλέγουν ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο.

Αντί για το συνηθισμένο κρέας από ένα ζώο, μπορεί σύντομα να μπορέσουν να αγοράσουν ένα είδος φτιαγμένο από φυτά και σχηματισμένο από υπολογιστές.

Η τεχνολογία χρησιμοποιεί εξοπλισμό που ονομάζεται τρισδιάστατος εκτυπωτής. Αυτός ο τύπος εκτυπωτή δημιουργεί πραγματικά αντικείμενα από διαφορετικά υλικά – όχι μόνο χαρτί.

Η ισραηλινή εταιρεία Redefine Meat φτιάχνει το υποκατάστατο κρέας, το οποίο θα επιβληθεί ως βασική τροφή των ανθρώπων, με πρόσχημα την τεχνητή επισιτιστική κρίση. Και όπως παραμένει άγνωστο τι περιέχουν τα εμβόλια COVID τοιουτοτρόπως θα παραμένει άγνωστο τι θα περιέχει το κρέας εργαστηρίου!!! Πρόσφατα η εταιρεία κατέληξε σε συμφωνία με τον εισαγωγέα Giraudi Meats με έδρα την Ιταλία.

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ REUTERS: Με την βοήθεια της Giraudi, το ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΡΕΑΣ θα κυκλοφορήσει σε εστιατόρια και κρεοπωλεία στην Γαλλία αυτόν τον μήνα, στην συνέχεια στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Σουηδία αργότερα φέτος και σε δεκάδες άλλες χώρες τον επόμενο χρόνο.

ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΤΡΟΦΗ;;;

Το New Meat της είναι προς το παρόν διαθέσιμο στο Ισραήλ, την Βρετανία, την Ολλανδία και την Γερμανία σε σχεδόν 1.000 εστιατόρια που πληρώνουν επί του παρόντος περίπου 40 δολάρια ανά κιλό για τα κομμάτια μπριζόλας του Redefine Meat!!!

FREEPIK

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί