Κορωνοϊός;;; Οι Τούρκοι μας στέλνουν συνεχώς Σομαλούς! Το el.gr είχε προειδοποιήσει… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τους συγκεντρώνουν συνεχώς στα μικρασιατικά παράλια...

Την Τουρκία και κάποιες ΜΚΟ φωτογράφισε ως υπαίτιους της παράνομης διέλυσης Σομαλών προς την Λέσβο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε ανταποκριτές ξένων ΜΜΕ με θέμα τη συνεχιζόμενη Τουρκική προκλητικότητα στο μεταναστευτικό και τις αυξημένες αφίξεις Σομαλών στα νησιά μας τις τελευταίες εβδομάδες.

Το θέμα είχε αναδείξει το el.gr, με βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται Σομαλοί κομάντος να τραγουδούν τουρκικά στρατιωτικά συνθήματα μάχης.

Είχαμε αναρωτηθεί τότε: Αυτούς στέλνουν στην Ελλάδα ως «μετανάστες»; Ήδη στην χώρα μας υπάρχουν αρκετοί αλλοδαποί από την Σομαλία. Δεν αποκλείεται σημαντικός αριθμός από αυτούς να έχουν λάβει ανάλογη τουρκική στρατιωτική εκπαίδευση!

Άλλωστε, για όσους δεν γνωρίζουν, από το 2017 η Τουρκία διατηρεί στρατιωτική βάση στην παραθαλάσσια περιοχή της Jaziira, στην Μογκαντίσου της Σομαλίας. Η βάση θεωρείται από τις μεγαλύτερες υπερπόντιες εγκαταστάσεις της Τουρκίας.

Μηταράκης: Ερχονται μαζικά Σομαλοί από την Τουρκία στην Ελλάδα

Μετά την συνέντευξη τύπου ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δήλωσε τα εξής:

Τις τελευταίες βδομάδες παρατηρήθηκαν στη Λέσβο αφίξεις μεταναστών από Σομαλία, μια χώρα η οποία δεν συνορεύει με την Ελλάδα. Στις 214 αφίξεις από 1 Νοεμβρίου στην Λέσβο, οι 142 είναι από την Σομαλία. Σύμφωνα με μαρτυρίες και διασταυρωμένες πληροφορίες, ΜΚΟ πληρώνουν τα έξοδα μεταφοράς & έκδοσης Visa στην Τουρκία, με πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη. Μετά μεταφέρονται στα Τουρκικά παράλια, όπου λαθροδιακινητές, πάλι με στήριξη ΜΚΟ, τους βοηθάνε να μπουν παράνομα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτές οι διελεύσεις πρέπει και θα εμποδιστούν με κάθε νόμιμο τρόπο. Δεν θέλουμε η χώρα μας να είναι η πύλη εισόδου της Ευρώπης.

Επίσης, αιτήματα ασύλου, από άτομα τα οποία έρχονται από ασφαλές περιβάλλον, θα θεωρούνται ως απαράδεκτα. Ως Υπουργείο, ολοκληρώνουμε τις αναγκαίες αλλαγές στην διαδικασία“.

Όπως βλέπουμε οι Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν από κορωνοϊό και τόσο καιρό «δουλεύουν» εις βάρος της Ελλάδας!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί