• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Ελληνίδα «θεά» της Ινδίας – Έχει αφήσει άφωνο το Bollywood (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελληνίδα «θεά» της Ινδίας – Έχει αφήσει άφωνο το Bollywood (ΒΙΝΤΕΟ)

Σας παρουσιάζουμε την Elli Avram που δεν ξεχνά τον Πόντο...

Η Έλλη Αβδραμίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σουηδία.

Ο πατέρας της είναι από το χωριό Πρόχωμα (35 χλμ. Από την Θεσσαλονίκη) και η μητέρα της Σουηδέζα. Ο πατέρας της την είχε γράψει πολύ νωρίς στον Ποντιακό Σύλλογο της πόλης τους όπου μαζί με τον αδερφό της έμαθαν χορούς και συμμετείχαν σε όλες τις εκδηλώσεις και τις γιορτές.

«Είμαι πολύ περήφανη για την καταγωγή μου. Αγαπώ τους Πόντιους. Θυμάμαι πως κάθε φορά που χορεύαμε με τον Κωνσταντίνο νιώθαμε μεγάλη περηφάνια και αισθανόμασταν τόσο κοντά στις ελληνικές ρίζες μας», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Για τους Ινδούς είναι η σταρ τους, Elli Avram.

Στα 21 της αφήνει το σπίτι και την οικογένειά της και πηγαίνει στην Ινδία.

«Η πρώτη φορά που είδα ινδική ταινία ήταν όταν ήμουν 5 χρόνων και κόλλησα. Στα 15 πέτυχα ξανά στην τηλεόραση μια ινδική ταινία και τότε είπα στους γονείς μου πως θέλω να γίνω ηθοποιός του Bollywood. (…) Όταν τελικά βρήκα ατζέντη, έκλεισα τις πρώτες μου δουλειές (φωτογραφίσεις, διαφημιστικά), μετά πήρα μέρος σε ένα ριάλιτι, το Βig Boss (θυμίζει το Big Brother), και έτσι μπήκα στα σπίτια των Ινδών», είχε πει.

Μιλά ινδικά;

«Όσο ζούσα στη Σουηδία είχα κάνει μαθήματα ινδικών. Φυσικά άλλο να μιλάς κι άλλο να παίζεις στα ινδικά. Στην αρχή με ήθελαν για ρόλους ξένης, αλλά εγώ αρνιόμουν. Αν μια φορά παίξεις την ξένη, τότε θα σου δίνουν μόνο τέτοιους ρόλους και δεν ήθελα να μου κολλήσουν αυτή την ετικέτα. Σήμερα πια κανείς δεν μου προτείνει ρόλους ξένης, αλλά παίζω το κορίτσι που ερωτεύεται ο ήρωας».

Η Ελληνική καταγωγή της

«Συχνά με αποκαλούν «Ελληνίδα θεά» και είμαι πολύ περήφανη όταν μιλούν με κολακευτικά λόγια για την ελληνική πλευρά του χαρακτήρα μου!».

«Θέλω να παντρευτώ έναν Έλληνα. Για την ακρίβεια, θέλω να παντρευτώ έναν Πόντιο», είχε τονίσει σε άλλη συνέντευξή της.

Σας παρουσιάζουμε την 29χρονη Ελληνίδα θεά της Ινδίας: