Τον 70χρονο οδηγό της νταλίκας, η οποία ευθύνεται για τη φωτιά που προκλήθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βέροια, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης.
Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, όταν το βαρύ όχημα έμεινε ακυβέρνητο -πιθανότατα επειδή λύθηκε το χειρόφρενο κατά τη στάθμευσή του από τον οδηγό- με αποτέλεσμα να κυλήσει προς το βενζινάδικο, παρασύροντας εκεί αντλίες καυσίμων. Ευτυχώς, λόγω του ειδικού συστήματος ασφαλείας, η φωτιά δεν μεταδόθηκε στις δεξαμενές, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Πυροσβεστικά οχήματα κλήθηκαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή σβήνοντας τη φωτιά.
Σε βάρος του 70χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από την αστυνομία για εμπρησμό από αμέλεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, επίσης, από αμέλεια.
amna/ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρωσική παρέμβαση υπέρ της Βενεζουέλας, ενώ οι ΗΠΑ έχουν συγκεντρώσει στρατιωτική δύναμη στην Καραϊβική
- «Κάτι πρέπει να γίνει»! «Κεραυνοί» Τραμπ για την σφαγή χριστιανών
- Σοκ στη Σαλαμίνα: Ληστές χτύπησαν στο κεφάλι 75χρονη γυναίκα και τη σκότωσαν – Τη βρήκε η κόρη της
- Τσιάρας: Παρέδωσε φάκελο με στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
- Χωρίς ταξί θα μείνει η Αθήνα την Τετάρτη και Πέμπτη 5 – 6 Νοεμβρίου 2025
- Θα γίνουν υπόγειες δοκιμές πυρηνικών όπλων στις ΗΠΑ; Τι απάντησε ο Τραμπ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκινά το “μάζεμα” της ελιάς από τα ελαιόδεντρα του Δήμου
- Στοιχεία – σοκ από τη Γαλλία: 107 γυναίκες δολοφονήθηκαν από τον σύντροφό τους το 2024, αύξηση 11%
- Δωρεάν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων για σπουδαστές των σχολών της ΔΥΠΑ
- Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Φάτος Νάνο









