Μπορεί η λειτουργία της Ανάστασης να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και οι πιστοί να μένουν στο σπίτι, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε αρκετούς να προετοιμαστούν για το εκρηκτικό «έθιμο» των βαρελότων.
Δυστυχώς αυτή είναι η αιτία ενός σοβαρού ατυχήματος που σημειώθηκε στο Καινούργιο του δήμου Αγρινίου. Το απόγευμα, νεαρός άνδρας, 25 περίπου ετών, τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από έκρηξη αυτοσχέδιου βαρελότου στην αυλή της οικίας του.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ακρωτηριασμό δαχτύλων και εκδορές στο πρόσωπο. Οι αστυνομικές Αρχές θα ενεργήσουν την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.
Για την ώρα οι γιατροί στο νοσοκομείο δίνουν μάχη για να σώσουν το χέρι του νεαρού, ο οποίος αμέσως μετά τον τραυματισμό του, σφάδαζε από τους πόνους.
(agrinionews – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ διακόπτει τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα
- Βίντεο: Η στιγμή από τη μεγαλύτερη κλοπή του αιώνα στο Λούβρο
- Γνωρίστε την 101χρονη γυναίκα που εξακολουθεί να δουλεύει 6 ημέρες την εβδομάδα! vid
- Νέα επίθεση κατά σκάφους διακινητών ναρκωτικών ανακοίνωσε το Αμερικανικό Πεντάγωνο
- Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει αύριο στη σύνοδο κορυφής της MED9 στη Σλοβενία
- Στο Ασκληπιείο της Κω ορκίστηκαν 40 αριστούχοι γιατροί από όλο τον κόσμο
- Τζόρτζια Μελόνι: “Η ημέρα εορτασμού του Χριστόφορου Κολόμβου ήρθε για να μείνει”,vid
- Μία τεράστιας σημασίας κίνηση που έγινε από την Κίνα
- Ο Ν. Ανδρουλάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ
- Ο Μ.Χαρακόπουλος στη χειροτονία του νέου Αρχιεπισκόπου Σινά: Μια νέα ελπιδοφόρα εποχή
Κύρια Θέματα

















