• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αγροτικός-Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Έτοιμοι να βγούμε στους δρόμους, αν προχωρήσει η νέα δομή παράνομων μεταναστών

Αγροτικός-Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Έτοιμοι να βγούμε στους δρόμους, αν προχωρήσει η νέα δομή παράνομων μεταναστών

Την κάθετη αντίθεση τους στην σχεδιαζόμενη δημιουργία νέας δομής λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και την ετοιμότητα τους να βγουν μαχητικά στους δρόμους, εκφράζουν τα μέλη του Αγροτικού-Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωση τους.

Οι άνθρωποι που έπαιξαν σημαντικό ρόλο μέρα-νύχτα στην κρίση του περασμένου Μαρτίου, βρέθηκαν δίπλα στις αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις βοηθώντας στην αποτροπή της βίαιης εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών, ξεκαθαρίζουν ότι:

“Ως Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης δηλώνουμε την έντονη και κατηγορηματική αντίθεσή μας στην πρόθεση της κυβέρνησης να επεκτείνει την υπάρχουσα δομή μεταναστών και επιπλέον να δημιουργήσει νέα στον Έβρο.

Ως ακρίτες κάτοικοι αυτού του πολύπαθου Νομού και ως ενεργοί πολίτες, που τον προηγούμενο χειμώνα σταθήκαμε ακοίμητοι φρουροί των εθνικών μας συνόρων, κάνουμε έκκληση στους κυβερνώντες να αναθεωρήσουν τα καταστροφικά για την περιοχή μας σχέδιά τους.

Ο τόπος μας έχει πληθώρα ζητημάτων που για την επίλυσή τους χρειάζονται το δυναμικό παρόν όλων μας. Είναι κρίμα να αναλώσουμε όλες αυτές τις παραγωγικές μας δυνάμεις σε κινητοποιήσεις για να σταματήσουν αυτοί οι παράλογοι και εθνικά επικίνδυνοι σχεδιασμοί.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, εμείς δηλώνουμε ότι θα είμαστε όρθιοι στις επάλξεις! Το αποδείξαμε πέρυσι και δε θα διστάσουμε να το αποδείξουμε εκ νέου και φέτος, αν χρειαστεί να υπερασπιστούμε τον τόπο μας!

Ελπίζουμε, βέβαια, ότι εν τέλει θα πρυτανεύσει η λογική στην κυβέρνηση και θα καταλάβουν έγκαιρα το μεγάλο κακό που ετοιμάζονται να κάνουν στον Νομό Έβρου και στην πατρίδα μας ευρύτερα.
Αλλιώς θα μας βρουν μπροστά τους, μαχητές στους δρόμους”.

Από evrosnews, φωτο EUROKINISSI