• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πορτοσάλτε: «Τελειώσαμε με τον φασισμό της Χρυσής Αυγής, όχι όμως και με τον φασισμό της Άκρας Αριστεράς» (Vid)

Πορτοσάλτε: «Τελειώσαμε με τον φασισμό της Χρυσής Αυγής, όχι όμως και με τον φασισμό της Άκρας Αριστεράς» (Vid)

portosalte
Ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε για την παρέμβαση από αναρχικούς στο σπίτι του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως βιώνει μια τρομοκρατία για περισσότερα από 10 χρόνια, απλά και μόνο επειδή λέει τη γνώμη του.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε, μίλησε για την παρέμβαση αναρχικών στο σπίτι του.

Θυμίζουμε, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους της πολυκατοικίας όπου μένει ο δημοσιογράφος και πέταξαν τρικάκια στην είσοδο.

Μάλιστα, είναι η δεύτερη παρέμβαση μέσα σε έναν χρόνο, μετά από εκείνη του Ρουβίκωνα.

Όπως είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, ήταν μια «φασιστικού τύπου επιδρομή» και από την περασμένη Τετάρτη (7/10), τον έβαλαν στο στόχαστρο, όταν εξέφρασε στον ΣΚΑΪ την άποψη πως οι χιλιάδες συγκεντρωμένοι έξω από το Εφετείο κακώς ήταν εκεί, καθώς προκαλούν «δικαστική πίεση» αναφορικά με την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Μάλιστα όπως τόνισε προειδοποίησε ήδη από το πρωί της Παρασκευής: «Είπαμε μεσοβδόμαδα ότι τελειώσαμε με τον φασισμό της Χρυσής Αυγής. Φοβάμαι, όμως, και είναι μπροστά μου, ότι δεν τελειώσαμε με τον φασισμό της Άκρας Αριστεράς, που εκδηλώνεται εις βάρος μου τον τελευταίο χρόνο διπλά».

«Η επίθεση θυμίζει τα τάγματα εφόδου που δρούσαν την περίοδο του μεσοπολέμου. Αυτό υφίσταμαι εγώ και η οικογένειά μου. Πρόκειται για παραβίαση της οικογενειακής εστίας. Βιώνω μια τρομοκρατία για περισσότερα από 10 χρόνια, απλά και μόνο επειδή λέω τη γνώμη μου».

Δείτε το βίντεο:

photo video screenshot