Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 36χρονος, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης, δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων με οπαδικά κίνητρα στο Πέραμα.
Συγκεκριμένα μια ομάδα περίπου 10 ατόμων πλησίασε το θύμα ενώ βρισκόταν στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα. Κάποια από τα άτομα, φέρεται να φορούσαν μπλούζες με τα διακριτικά ομάδας, ενώ εκείνος φορούσε μπλούζα διαφορετικού συλλόγου.
Τότε τον ρώτησαν «που είναι το πανό;».
Αμέσως μετά τον χτύπησαν, τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο και μετά τράπηκαν σε φυγή με ένα αυτοκίνητο και δυο μοτοσικλέτες .
Ο 36χρονος αφού του παρασχέθηκαν οι πρωτες βοήθειες αποχώρησε από το νοσοκομείο, ωστόσο οι έρευνες της ΕΛΑΣ ειναι σε εξέλιξη .
(με πληροφορίες από protothema. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γάζα: Η Διεθνής Αμνηστία ζητεί να τερματιστεί η υποστήριξη κρατών και εταιρειών στο «σύστημα απαρτχάιντ» και στη «γενοκτονία»
- Γάζα: Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα αποφανθεί εκ νέου για σχέδιο που αφορά την κατάσταση
- Ακόμα ένα δυστύχημα με νεκρό και τρεις τραυματίες στην Αθήνα
- Προελάσεις σε όλα τα μέτωπα για τους Ρώσους! Τι είπε ο Γκεράσιμοφ
- ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Πρέπει να αποτελέσει πολιτικά παρελθόν»
- «Έκοψαν» εκπομπή κορυφαίου διεθνιστή παρουσιαστή μετά από σχόλια για τον Κερκ, video
- Τι είπαν ο Κάρολος με τον Τραμπ;
- Δίχως τέλος το δράμα των Παλαιστίνιων: Άρον άρον εγκαταλείπουν την πόλη της Γάζας
- Ξεκινά «μάχη»! Ο Τραμπ χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση» το κίνημα «Antifa»
- Το παραδέχθηκε και Πολωνός Υπουργός: «Πύραυλος F-16, όχι ρωσικό drone, έπληξε σπίτι»