• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νοσοκομείο Νίκαιας: Ένα γκράφιτι αφιερωμένο στο ιατρικό προσωπικό (ΦΩΤΟ)

Νοσοκομείο Νίκαιας: Ένα γκράφιτι αφιερωμένο στο ιατρικό προσωπικό (ΦΩΤΟ)

120075583_2081833465283170_2440989027733400696_o
Μια νέα τοιχογραφία έρχεται στα πλαίσια του πρότζεκτ "Χρώμα στα Νοσοκομεία" από την Urbanact.

Το νοσοκομείο της Νίκαιας, Άγιος Παντελεήμων κοσμεί ένα συμβολικό γκράφιτι, που αφιερωμένο στο ιατρικό προσωπικό της χώρας μας και στη μάχη που δίνει καθημερινά ενάντια στον κορωνοϊό.

Μετά τη μεγάλη τοιχογραφία στο ΑΧΕΠΑ, η Urbanact μέσαστο πλαίσιο του πρότζεκτ “Χρώμα στα Νοσοκομεία”, ομόρφυνε άλλο ένα νοσοκομείο, αυτό της Νίκαιας, “Άγιος Παντελεήμων”.

Το έργο υλοποιήθηκε από τον καλλιτέχνη LifeInColour και η θεματική είναι επικεντρωμένη στο “σας ευχαριστούμε” σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων.

Το “Χρώμα Στα Νοσοκομεία” υλοποιείται με την συμμετοχή επώνυμων καλλιτεχνών από τον χώρο του graffiti και της streetart, σε συνεργασία με τις διοικήσεις των Νοσοκομείων και την αποκλειστική στήριξη χορηγών.

Όπως δήλωσε ο καλλιτέχνης LifeInColour στην ΕΡΤ: “Η υλοποίηση του γκράφιτι πάνω στον τοίχο μου πήρε πέντε μέρες, ο σχεδιασμός στον υπολογιστή χρειάστηκε πολύ περισσότερο. Το συγκεκριμένο σχέδιο έγινε για το πρότζεκτ Χρώμα στα Νοσοκομεία. Θέλουμε να αποδώσουμε φόρο τιμής σε όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία”.

με πληροφορίες από news247/ photo fb screenshot